MercimekVeaAnnesi Kizlar kac kilo aldinz ben 27. Haftam 7 kilo aldm cok mu. Bir de son aylarda daha mi cok kilo aliniyor yoksa kilo alimi duruyormu
Serzeyyyy MercimekVeaAnnesi 7 kilo çok mu mu 😁 15 kilo almıştım en son şu an ne kadar eklendi üstüne bilmiyorum 🤦♀️
Meren429 MercimekVeaAnnesi ben de 26. Haftada 12 kilo almistim. Simdi 30. Haftaya giriyorum biraz dikkat ettim yedigime ictigime 2 kilo vermisim
RabiaOkan MercimekVeaAnnesi Canım ben de 5 aldım. 26. Haftadayım. Konuyla ilgisi yok ama bir şey sormak istiyorum kaburga ağrınız var mı?
Ayad36 CananAkdag benim de kilom normal gidiyordu şeker çıktı yükleme yapıldıktan sonra şimdi habire şiştiğimi hissediyorum 😂
Serzeyyyy RabiaOkan merhaba. Başka birine sormuşsunuz ama bende 27+3 haftaligim genelde sağ kabgurgam müthiş ağrıyor🤦♀️
Esrdrn RabiaOkan ben daha 16 haftalığım kaburga agrım uyutmuyor artık kontrolüme çok var daha bu kadar erken başlayan var mı
Esrdrn RabiaOkan sanırım yarın gideceğim yazarım buraya büyük ihtimalle normal ama çözümü ne işte insan duramıyor valla
Esrdrn RabiaOkan merhaba ben kaburga ağrım için doktora gittim herhangi bir problem yok dedi doktor bebek de daha aşağıda kaburgaya baskı oluşturmaz dedi bütün organlara bakıldı çok şükür bi sıkıntı çıkmadı ama hala agrı çekiyorum dayanacağım artık 🙁
RabiaOkan Esrdrn Evet canım. Birçok kişide varmış aslında ama ben de merak ediyorum. İki taraflı batıyor hem de benim kaburgalarım. Sağa dönsem olmuyor sola dönsem olmuyor. Hayırlısı artık.
RabiaOkan Ozlemdmn Olsun, moralini hiç bozma ama dikkatli ol sen yine de canım. Hamurişi, cips, çikolata, asitli içecek vb vb zararlı şeylerden uzak dur. Meyve porsiyonuna bile dikkat et.
Ozlemdmn Serzeyyyy sen iyi ben 73 ve canım göbeğim 9 aylık bir buçuk basket topu gibi dikine emin ol ğöğüslerimin her biri 10 kg dur heralde sorma zaten az iyiçordum artık şekerin ş sini yemiyorum dikkat ediyorum ama yine bozla kilo alıyorum ben anlamadım ki ne yapmak lazım 😍😍inşallah geri veririm yA
Asl_93 MercimekVeaAnnesi ben 21+2 oldum 59 ile hamile kaldım 61 geliyorum şimdi 🙈 2 kilo almışım.. 🤷🏻♀️
Yaren2019 RabiaOkan benimde kaburga ağrım çok 26+3 üm sağa sola yatmaktan oluyor bence sırt üstü yatmak yasak diye
nilgun_41 MercimekVeaAnnesi sizin gibi 7 kilo aldım bende ilk başlarda hiç almıyordum ilerledikçe kilo almam hızlandı 26+4 haftamdayım