Feridearslantas1 Aysenur_ozsgnn Cok zor vaalla 😂tabi kisiden kisiye deisyormus ama ben suan hastanedeyim gelen giden bakiyor ve cok aciyor
mmeryemyasar Aysenur_ozsgnn acikcasi beni bir tik rahatsiz etti ama 2-3 saniye falan suren bir sey doktor eliyle kontrol edip birakiyor hemen zaten elini ceker cekmez o rahatsizlik hissi de bitiyor ☺️
Feridearslantas1 mmeryemyasar Bende 35+6yim suan hastanedeyim 1bucuk cm aciklik var ve hafif adet sancisi gibi agrim oluyor doktor suni sanci vermek istemiyorum dedi haftan daha var dedi eger ilerleme olmassa sabah taburcu olcam
mmeryemyasar Feridearslantas1 benimde 36. Haftamda yumusamam vardi doktorumuz eve gidince bol bol yat dinlen kendini yorma yuruyus vs yapma dedi full yattim 37’de dogurdum
mmeryemyasar Songul_5855 ☺️☺️ Insallah saglikla sihhatle kucaginiza alirsiniz, benim sancilarim ilk duzensizdi sonra duzenli araliklarla gelmeye basladi mutlaka sanciniz gelince saate bakin ben bu uygulamadaki kasilma sayari kullanmistim 😇
Aysenur_ozsgnn mmeryemyasar ben internetten izledim afedersiniz oraya bişey sokuyor silah şeklinde metal daha sonra eliyle bakıyor sizde sadece eliyle mi baktı
Feridearslantas1 mmeryemyasar yumusama varmi bilmiyorum ama sancim vsr duzensiz acilmam 1bucuk bide kahverengi sumuksu akinti geldi normalmi acaba
mmeryemyasar Feridearslantas1 nisan dedikleri sey o oluyor sanirim yine de bi doktorunuzu haberdar edin duzenli oldugu an yazin mutlaka ☺️ Ben de normal dogum yaptim evet cok agri aci cekiliyor ama eve geldim hicbir sey olmamis gibi devam ettim bi engeliniz yoksa kesinlikle yapin derim 🙏🏼
Feridearslantas1 mmeryemyasar Zaten hastanedeydim canm dun 12 den beri bugun eve ginderdiler 1 bucuk acilikla