Ecrinbzkrt Azur kesınlıkle öle cnm rabbımden gelen herseye ragzıyız çok sukur yıne aratmadı rabbım🤲🏻🥰 saglıkla kucagımıza alalım inş
Cboas Azur paylaşmam olayı nazar degmemesi vs için değil zaten.allah korusun ilk 3 ayda bebeğin tutunma durumu var ya.olaki bı terslik olursa diye.yani hiçbir şeyin garantisi yok tabi ama ilk 3 ay düşük riski vs daha fazla olduğu için paylasmayin derler.ben de 3. Ayda hemen paylaştım😄 çocuğun sağlığını vs falan iyice öğrenince paylaştım.ama tabiki kişiye kalmış her şey❤️
[silindi] Azur bende bugun ogrendım sadece esım ve burdan dert ortagım blıyor kalp atısını duyana kadar soylemıcem tabıkıde nasıpte ne varsa o olur ama benım dusuncem boyle:-)
Tuqceee33 Ecrinbzkrt hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah💕 boş gebelik kürtaj ile mi sonlandı, kaç ay sonra hamile kaldınız? Ara verdiniz mi? Bende boş gebelikten kürtaj oldum o yüzden soruyorum😊
Ecrinbzkrt Tuqceee33 cnm evet boş gebelık 15dk bı kurtajla sonlandı 8haftalıktı doktorum 3ay korun toparlasın kendını dedı ben 2 ay korundum korunmayı bıraktıgım 2.ayı tekrar hamile kaldım çok şükür rabbime şuan 24-4haftalıgız rabbım isteyen herkezın kucagını doldursun🤲🏻
Yaren2019 Ben 6 aylık oldum benim akrabalar biliyor ama eşim tarafı akrabalardan saklıyorlar nolacaksa
Blcns Azur biz çok zor dayandık valla öğrenir öğrenmez kayınvalidelere herkese söyledik 😂 6 haftalık felandı. Nasipse olur zaten söylemeyle felan bir şey olmaz Allah’ın izniyle 🙏 nasip olmazsa doğumdan sonra da olmaz Allah korusun. Hayırlı ömürler versin rabbim
Minikbirkalp 4 haftalık ken öğrendim sabahında cümle alem öğrenmişti eşim sağolsun birşey olmaz sıkma canını
Tuqceee33 Ecrinbzkrt ben çok zor hamile kalmıştım zaten o yüzden doktorum korunma dedi ilk adetimi göreceğim bu ay🙏🏻 Rabbim isteyen herkese nasip etsin, kayıp yaşatmasın, dua eder misin canım banada şimdiden teşekkür ederim🌸
Ecrinbzkrt Tuqceee33 amin amin cnm ederım tabı rabbım tez vakıtte doldursun kucagını o sevıncı sana en guzelıyle yasatsın inş aminnn🤲🏻
Burcuyildiz hilal_yener ondan değilde, sanırım ilk 3 ay düşük tehlikesi i var ya, bişey olur falan, sonra insanlara anlat herkes sorar, ruhen yorulmamak adına, ilk aylar söylenmemeli diyorlar
Ruzgarperisi Azur sadece bir kaç yakınım biliyor. Ben saklama taraftarıyım . İlk hamileliyimde hemen herkes öğrendi düşük yaptım . Şimdi eşimde izin vermiyor. 2 ay tamamladık nerdeyse 8+2 haftadayim
Yaman Bnmde tup bebek oldu 4.de tuttu bide gunumu bekleyemedim erken yaptim test süpriz yaptim aileme herkeze soyledim tabi kaynanamlar annem herkeze duyurdu o gun daha🙂
izelyzc Azur Allah koruyor olcagı varsa oluyor zten bnm 1.5 sene hiç olmadı beta hcgyle öğrendiğimde 34 tü yani dha yeni yeni oluşmuştu herkezde biliyordu aksine bişeyde olmadı 16.haftamıza gircez Rabbim herkezin kucagına sağlıkla versin evladını 💕