Terspektif Ayyuzlum yok canım tam tersi doktorum ve ebem su gelirse enfeksiyon riski olduğu için hemen gelmen gerek demişlerdi. Birde kanama riskli demişlerdi
Usluglhn Terspektif plates topunda ziplama ve yuruyus disinda birsey yapmiyorum zaten akışına bıraktım minik hanim ne zaman gelmek isterse artik 😁
Usluglhn Ayyuzlum su gelince hemen hastaneye gidilmeli sanci olsun veya olmasin enfeksiyon kapma riski cok yuksek çünkü
Sorhan ikincibebek2 bende yarın 40 olucam ve hiçbirşey yok çok mutsuz hissediyorum içimden hiçbirşey yapmak gelmior kiloyla hurma yedim yürüyüş temizlik hiç belirti yok
ikincibebek2 Sorhan olmayınca olmuyor canım hiç kendini yorma geleceği varsa zaten yattığın yerde bile geliyor ama gelesi yoksa ne yapsan fayda etmiyor
Asel2780 Terspektif günlük yürüyüş yaptımız mı. Ben 36+2 yim günde üç km yürüyorum. Sizce az mı yürüyüyorum biraz daha mı fazla yürümem gerekiyor
Terspektif Asel2780 düzenli yaptım diyemem ama elimden geldiği kadar yapmaya çalıştım bence iyi yürüyorsun yani devam et 👍 birde sandalye egzersizi pilates topu hareketleri yap bol bol canım kanala inmesi ve açılma için inşallah sağlıkla gelir minnoş
Asel2780 Terspektif youtubeden baktım dediğiniz gibi plates hareketlerine. Orada bebek doğum kanalına girmişse yapın yoksa yapmayın diyodu. Bende kanala girip girmediğini bilmediğim için yapmadım. Cuma günü doktoruma soracağım kanala girmişmi diye
Cumaserife Terspektif aslında sebepsiz ıkınmak doğum kanalını şişiriyormuş sadece catala çıkınca doktor ıkın dediğinde ıkınmak gerekiyormuş belkide bu yüzden zorlandın gerçektende sebepsiz ıkınmak zorlamak şişiriyo daha da zorlaştırıyor
Terspektif Cumaserife belki de canım olabilir beni çok yürütüp sancı geldikçe ıkındırdılar olabilir yani zorlandım çünkü