hulyatkknt Terspektif ya onun papyonunu yesinler bal oğlan. Allah analı babalı büyütsün darısı hayırlı zamanda doğumu bekleyenlerin başına 🥰
Terspektif hulyatkknt 🙈 teşekkür ederiz teyzesi 🙏🏻 Amiiin inşallah rabbim herkesi yavrusuna sağlıkla kavuştursun 🙏🏻🙏🏻
Terspektif Sabisulusy kuzum teşekkür ederim. Öncelikle epidural yaptırırım diye bi düşünce varsa kafamda çıkar çünkü doktor ıkınmayı zorlaştırıyor diye sıcak bakmıyor. Hatice ebe ve diğerleri inanılmaz iyi insanlar inşallah onlara denk gelirsin ben doğum yaparken bana çok destek oldular. Aynur hanım ne derse onu yap koordine olmaya çalış ona odaklan stres yapma panik olma pozitif olmaya çalış o zaman onlarda daha çok ilgileniyorlar gerçekten sanki abla gibi yaklaşıyorlar. Ve kendine güven sakın sancıların etkisiyle sezaryen deme sürece bırak kendini mesela ebe karnıma bastırırken ben hayır yaptırmam demek yerine o karnıma basarken aynı anda daha fazla ıkınmaya çalıştım o an herşey zor gelecek bitmeyecek gibi düşüneceksin öldüm diyeceksin ama sonra bi bakmışsın evladın kucağında doğum hikayesi yazıyorsun 🙈 kendine güven be pozitif ol 🥰
Sabisulusy Terspektif ay çok teşekkür ederim ya içime su serptin verdiğin destek için teşekkür ederim😊
Terspektif ikincibebek2 kuzum bence hiç kendini de bebişini de riske atma strese sokma yeterince stres oldun zaten. Rabbim sana da bi kolaylık verecektir biliyorum normal olursa diğer kızınla rahat ilgilenirim diye düşünüyorsun ama İnan bende dikişlerin açısından oturup kalkamıyorum bile. Bilemezsin belki normal daha zorlayacak seni olsa bile
Terspektif Hase_nan tabi ki her kontrolde doktor ilk ona bakıyordu en son kontrolüm de doğumdan 5 gün önceydi ve herşey normaldi. Sonradan oldu demek ki doktorda çok şaşırdı ve korktu görünce
Usluglhn Terspektif bir mart annesi daha yavrusuna kavustu ☺️ saglikla büyütün insallah. Bende 39 oldum 1-2 cm le bekliyorum bakalim ne zaman gelecek
Terspektif Usluglhn ohhh az kalmış seninde valla vaktinden önce ne yaparsan yap gelmez canım o yüzden hiç düşünme ne zaman diye bir sabah sancı ve suyla uyanabilirsin 🤣
Usluglhn Terspektif plates topunda ziplama ve yuruyus disinda birsey yapmiyorum zaten akışına bıraktım minik hanim ne zaman gelmek isterse artik 😁
Ayyuzlum Hayırlı olsun Su gelince hemen gitmişsiniz ya burda hangi hikayeyi okusam su gelince acılmanın olmadıgı, doktorunuz bu konuda bişey dedimi erken geldin gibi vs,
Terspektif Ayyuzlum yok canım tam tersi doktorum ve ebem su gelirse enfeksiyon riski olduğu için hemen gelmen gerek demişlerdi. Birde kanama riskli demişlerdi
Usluglhn Ayyuzlum su gelince hemen hastaneye gidilmeli sanci olsun veya olmasin enfeksiyon kapma riski cok yuksek çünkü