Kevsersepettttt Hatta intgramda bi kaç tane takipçi sayısı çok fazla kişide memnuniyet ligini dile getirmişti ultrason cihazı gayet net en ince ayrıntısına kadar anlatıyor numara falan veriyor 7/24 msj ata biliyorsun direk dönüyor
Aysenurcatikkaya Dibidixx zaten en güzel yanı ultrason cihazı her gittiğimde renkli ultrasonlada bakıyor bana bebeğin her yerini gösteriyor özellikle yüzünü görmem için çok çabalıyo 😄
58Vildan Canım unutmaz tıp var hemen camlica erdemin arkasinda orda ayşe hanımı cok oneriyolar her muayenede renkli veriyolarmis muayenesi 65 tl
Burcum MeryemFatih merhaba ben de 25. Haftamdayım daha önce başka bi hastaneye gidiyordum ama yaklaşık 1saat sıra beklesiğim için ve doktorun odasında max 5 dk kalabildiğim için çamlıca erdeme şükran hanıma geçmeyi düşünüyorm 10 gün sonraya falan randevu alacağım. İlgi alakası nasıl? Bana önerenler oldu kendisini. Yani bebekle ilgili bilgi verişi nasıl? Bir de ortalama kaç dakika bekliyorsunuz doktoru?
MeryemFatih Burcum bende üsküdar anadoluya gidiyordum saatlerce randevu beklediğimi biliyordum Şükran hanımı tavsiye üzerine buldum ben gayet memnunum sen ayağa kalkarken bile elinden turup yardımcı oluyo gayet güzel tek tek ölçümünü yapıp sana bebeği gösteriyo kontrolden sonra oturup istediğini soruyorsun gayet güzel ben memnunum biz hep nöbetinde gidiyoruz eşimle en fazla 20 dk bekliyosun daha fazla bilmem yani 20 bile beklememişimdir belkide
Aysehatun Aysenurcatikkaya ataşehir avicennada her gittiğiniz renkli ultrasona mı giriyosunuz her kontrolde doktorun odasındaki ultrason renkli sibel hanımın doğru anladım değil mi canım?
Aysehatun Aysenurcatikkaya bende sibel hanımı çok duydum daha yolun başındayım banada tavsiye edenler oldu sibel hanımı az önceki sorumuda ondan sordum cevaplarsanız çok sevinirim 😇
Burcum MeryemFatih ben de üsküdar anadolu dan geçiş yapacağım. Resmen yıldım o hastanede. Yani yarım saate bile tavım artık😅 yeterki ilgilendiğini hissedeyim doktorun. Şükran hanım ile ilgili baya tavsiye aldım. Sevindim o zaman alayım randevumu ben de😊
MeryemFatih Burcum Yeşim hanıma mı gidiyodunuz çok iyi bi doktor ama aşırı yoğun Şükran hanımı deneyin mutlaka ❤
Dibidixx Erdem hastanesinde ultrason cihazları net değil siyah beyaz görüntüyü zor görüyorsunuz renkli neredeeee.... 😊
Dibidixx Belki her doktorun odasındaki cihaz farklıdır onu bilemem ama benim gittiğim doktordakinde sadece doktorun önünde cihazdan görüyorsunuz Karşınızda size ek görüntü Yok doktorun ekranından bakmaya çalışıyordum
Edatalha Dibidixx hangi erdeme gidiyosunuz bende çakmak erdeme gidiyorum ama karsımda kocaman ekran var ordan görüyorum evet siyah beyaz ama net doktor zaten tek tek söylüyo şurası eli şurası yüzü fln gibi
Burcum Dibidixx yooo verilebilir. Nasılki doktor tavsiyesi alınıyorsa beğenmediklerimiz de konuşulabilir. Sizler bizleri de uyarın ki bizler de aynı sıkıntıyı yaşamayalım.
FundaR Pendik Emsey de kesinlikle Gülcan hanım’ı tavsiye ederim. İlk kontrolümden beri ona gidiyorum çok ilgili ve iyi bir doktor💙
Aysehatun Aysenurcatikkaya odasındaki cihaz bildiğin renkli ultrason ise süper bende gitmeyi düşünüyorum sibel hanıma evimede yakın bakalım 😇
Aysenurcatikkaya Aysehatun renkli ultrason Cihazının nasıl olduğunu bilmiyorum ama her gittiğimde yüzünü göstermesi için vücuduna falan açıyor 4 boyutlu deniyor sanırım instagram sayfasına bakın isterseniz ordada paylaşım yapıyor ultrason resimlerini ☺