Mhulya011 Kızlar 32. Haftadayım bebek bugün gittim 1725 kilo dedi bende 4 kilo almışım yani benim toplam şuan 17 kilo. Mayıs 5 tahmini doğum günü. Böyle olan var mı ne yapsam kilo aldırsam yada daha alır mı kızım😑
BadeYaman Mhulya011 benimde 1800 gr 32.haftada haftasıyla uyumlu sıkıntı yok dedı doktor bende takıyorum sizin gibi burdakı kıloları duyunca ama yumurta yogurt süt kaşarda yıyorum yani genetık sanırım saglıkla kucağımıza alırız inşallah
Ktugbaa Mhulya011 bebeğin doğumunu mu mayıs 5 dedi bende 31+5 haftalığım bana da doktor tahmini doğum 5 mayıs dedi 🙄😂 ama Nisan sonu ortası gibi gelir diye düşünüyorum ben
deletedmom259 Mhulya011 evet bebege. Benım bebekte biraz zayıftı iyi geldi. Kuru üzüm incir filanda yeyin. Hem kansızlıga ve kabızada iyi gelir. Birde bulgur plavı kilo aldırır bebege
Rabissss Kaşar dondurma süt ve süt ürünleri kilo aldırıyor 34. Haftamda 3 kiloyu gecmıstı🙈🙇🏻♀️ Daha da almasa diyorum bende
Mhulya011 Rabissss yaaa benim kafama takıldı işte neler yiyorum ama ben alıyorum bebek az geliyor sanki
Mhulya011 BadeYaman ayy İnşallah. Bende takıldım şuan ama inşallah son ayında biraz daha alır doktorum da iyi herşeyi dedi hiç kilpsu ile bişe demedi eksik yada fazla diye
Yasminsel Mhulya011 benim bebeğim 30.haftada 1200 gramdı çok takılmayın bence her çocuk kilolu doğmak zorunda değil sağlıklı olsunlar yeterli
Mhulya011 Yasminsel çok şükür sağlıklıyız. Bizde şubat 10 da gittik ozaman 1200 gram dı bugün 1 ay oluyor kontrol arası 1700 dedi.
BadeYaman Yasminsel bnde hep sizin gibi düşünüyorum ama ınsan daha fazlasını duyunca eksıklık hissediyor
Mhulya011 Eliifyasinn içiyorum ama bakalım 😊 kızım minyon fit olmak isteyince zorlamaya gerek yok sanırım
Mhulya011 Ktugbaa bende nisan sonu geliyor içime aynen banada 5 mayıs dedi doğumu ama nisan da belli eder kendini 😊
Ffulyalkan Bende 31 haftalıkken gitmiştim 2400 dü kilosu. Doktorum haftasına göre fazla demişti iri bebek geliyor diye şaka yapmıştı. Ara öğünü atlama derim ben günde 3 4 tane muz yiyorum kaşar ye mutlaka tahin pekmez ye tavsiyem bunlar
Mhulya011 Ffulyalkan muz çoğaltıyım o zaman ara öğün atlamam hiç hep düzenli bünyeye göre de fark ediyor demekki
Ffulyalkan Mhulya011 aynen kuzum bide masa başı çalıştığım için hiç boğazım durmuyor 🤭😊 Abur cuburda yiyorum arada