Esila00011 nihal_63 Siz en son nezaman kontrole gitmiştiniz erkense söylememiştir doktor .aylık kontrolüm 15. Haftama denk geldi doktor söylerim gösterirse dedi haftaya 15 haftalık olacaz bakalım inşallah öğreniriz 🥰
nihal_63 Esila00011 daha gecen cumartesi devletin aciline gittim bas cevresini ölctu 14+5 gunluk dedi en son özele de 11+5 gunluken gitmistim devlet 4 aylik olmayana kadar soylemez iki hafta sonra kendi doktoruma gidecem umarim soyler😇
Yesmckmk Esila00011 ayyy kendimi çok amatör hissediyorum bu konuda bi türlü işin içinden çıkamıyorum sen tecrübelisin canım mesela yeni doğan zıbın kaç tane olmalı yada 0-3 ay kaç tane olmalı ve dediğin gibi kışa denk geliyo napıcam hiç bilmiyorum 🙈
Esila00011 Yesmckmk canım zıbını maksimum kırkı çıkana kadar kullanabiliyor bebiş yani 7-8 tane bilemedin 10 tane oda havalardan dolayı kışa geliyor yıkayıp kurutamazsın gerçi yaşadığın şehre görede değişir alacağın şeyler 4 sene geçti ilk doğumunla arasından ilk gibi heyecanlıyım bende 😁
gulebedir Esila00011 14+1iz şuan 11+3 de doktorum erkege benziyo ama net değil dedi hayırlısı olsun bakalim eylulu goruruz inşallah en hayırlı sekilde
Rabiakk Biz de 15+0 🥑 olduk Allah’ın izniyle oğlum olacak benim de Eylül başı inşallah ufak tefek denk geldikçe almaya başladım anneanne babaanne örgüye başladı 😁Sağlıkla hayırla gelsinler 🎈
Yesmckmk Esila00011 aynen canım haklısın birde tam mevsim geçişi oluyor ya insanın aklı o yüzden de karışıyor 😂 ama dediğin gibi zıbın için max 10 tane yeterli
1Anne_ Esila00011 10+5🤭 cumartesi kontrolümüz var sabırsızlanıyorum cinsiyeti için acaba tahmin edermi doktorumuz gittiğimde 11+ 3 olucak ınş
Rabiakk 1Anne_ ben o zaman gittiğimde kız demişti 14 de gittim erkek dedi 😊umarım netleşir de küçük olduğu için yanılma da olabiliyor
Esila00011 1Anne_ erken olduğu için yanılma olabilir doktorunun tecrübesinebağlı tamamen hayırlısı olsun inşallah.
Esila00011 Rabiakk ilk hamileliğimde 13 haftalıkken öğrendim kesin dedi yanılmadı şimdı farklı şehirdeyim doktorumda farklı inşallah net bi tahmin yapar en kortuğum şey bi kız bi erkek demeleri zaten çok merakla bekliyor insan😅
Rabiakk Esila00011 bize kız deyince eşim Doğum günümde çiçek gönderdi kızıma ve annesine diye 😁😁şimdi oğlum içerde psikolojik bunalıma girmese bari çiçekleri gördükçe baba ben kız mıyım deyip 😂😂
Esila00011 Yesmckmk evet istesem denk getiremezdim gerçekten 😁 inşallah aynı gün doğum olursa tam olur 😃