Tstnptt 3543Zz haklısın canm kendi giyindiğinden Bi kat fazla giydirecekmişsin inşallah çok soğuk olmaz evin
Leylaakgl25 12+3 teyim bende Cuma kontrol var rahat hamilelik geçiriyorum Şuana kadar bakalım cinsiyeti merak ediyorum 2 ki tarama testini yapmasam nolur kızlar gereksiz diyolar genelde ilk bebeğim
Damla1995 Esila00011 bugun tam 15 hfta oldu. 😌 13.hftamda erkek oldugunu ogrendim yuzde bimilyon ihtmlle 🤣🤣🙈
Esila00011 Damla1995 eylülde erkeksin bebişler ağırlıkta görünüyor. 1 hafta sonra bende öğreneceğim hayırlısıyla 🥰
Esila00011 Sinay74 sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende merakle bekliyorum haftaya gideceğim 🥰
Esila00011 Melissssss aynıyız sağlıkla kucağınaza almak nasip etsin inşallah bizde 1 hafta sonra öğreniriz 🥰
Melissssss Esila00011 Amiin Allah razı olsun 🌸 ben hiç bulantı yaşamadım rahat geçiyo çok şükür bel ağrılarım dışında
Esila00011 Yesmckmk benim ikincisi hamileliğim canım 0-3 ay koyafeti çok alma büyük al çabuk büyüyor bebeşler kışa geldiği içinde yedekli fazla al kışın yıkayıp kurutmak uzun sürüyor.
Yesmckmk Esila00011 ayyy kendimi çok amatör hissediyorum bu konuda bi türlü işin içinden çıkamıyorum sen tecrübelisin canım mesela yeni doğan zıbın kaç tane olmalı yada 0-3 ay kaç tane olmalı ve dediğin gibi kışa denk geliyo napıcam hiç bilmiyorum 🙈
Esila00011 Melissssss herşeyden tiksinme var bende kokuya hassasiyet kusma olmadı hiç çok şükür bendede bel ağrısı var benim ikinci hamileliğim sanırım oyüzden daha fazla yoruluyorum.
Elvannur53 Esila00011 bizde 13+4 olduk birimde haftaya kontrolümüz var inşallah bizde öğreniriz cinsiyeti 🤗🤗
Esila00011 Elvannur53 sağlıklı olsunlarda hiç farketmez kız yada erkek insan yinede çok merak ediyor bişeyler almak için 🥰
Deletedmom411 10+5 :) 2 çocuğum da 38. Hafta içinde doğdu 38. Haftam eylül e denk geliyor benim de hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde alalım kucagimiza inşallah 😊
Esila00011 Es_69 tam 12 haftalıkken yaptırdım çok şükür hiçbir sorun çıkmadı. İlk hamileliğimde yaptırmamıştım bu ikinci yaptırdım çok gereklimi bence değil tamamen senin kararın.
September5 Es_69 bence yaptırmalısınız ztaen basit bir kan alımı neden ikileme dusesnz ki üç günde de sonuclaniyor