Kanatbebe Merhaba anneler yarın tetenoz aşısı olacağım aşı öncesinde ve sonrasında neler yapılmalı nelere dikkat edilmeli tecrübeli anneler yönlendirir misiniz
[silindi] Kanatbebe canım bişey yapmana gerek yok ben ilk dozu vuruldum persembe 2. doz icin gidicem o kadar abartilcak bisey degil korkma hic
Minik_avakado1 Kanatbebe duş bi sorun yaratmıyormuş üstüne yatma ve ağır kaldırma biraz ağrı yaptı bende 2.3 gün falan ama kişiden kişiye değişir tabiki
DenizEliz Kanatbebe burda okadar çok aşı ile alakalı yazıp çizdilerki yok şöyle yok böyle diye hiç birine kulak asma hiç abartılacak bişey değil normal iğne ben ağrı bile hissetmedim ama ağrı yapıyormuş azda olsu. Hiç bi sıkıntıda yaşamadım ve tek doz vuruldum
Kanatbebe [silindi] tamam canım ilk hamilelik olduğundan her şeyden korkuyorum bilgilendirdiğin için teşekkür ederim 😍
[silindi] Kanatbebe yok canim korkma hic bende ilk dozda cok korkmustum hemsireye soyledim dedi korkulcak bisey deil bebeklere vuruyoruz bunlardan vuruldum sadece eve gelince bi iki gun kolum agridi ustune yatamadim o kadar 😂
Kanatbebe DenizEliz bende burda çok denk gelmedim ama çevremde çok korkuttular canım beni ilk gebelik ve haliyle korku oluştu bilgilendirdiğin için teşekkür ederim 🌸
Pearly Kanatbebe kucuk bır ığne zaten canım korkma hıç. 1gun boyunca dus almaman, o kolunu fazla oynatmaman ve ustune yatmanan gerek o kadar.
Pnr22 Kanatbebe aşı vurulurken bişey hissedilmiyor fakat sonrası acı veriyo şişliği kızarıklığı yüzünden ben 10 gün aci çektim kolonya ile ovalama aklima gelmedi iki gün sonra yine tetanoz aşısı vurulcak ozaman onlemimi alırım 🤗
Kanatbebe Pnr22 teşekkür ederim canım anladığım kadarıyla ağrı dışında bir sorun yaratmıyor boşuna korkutuyor bu insanlar bizi 😐
Ecrinbzkrt Valla dün oldum ilk dozu o an bısey olmadı sadece parmaklara uyusma geldı falan cnm korkutmuyayım herkezde aynı olcak dıe bır durum yok cogu ınsanda rahat gecıyormus ama ben artık agladım agrıdan agrı kesıcı ıctım 2saat kestı gece 3e kadar uyutmadı kolonya buz koydum ondan sonra uyumusum bugun burazdaha iyi sdece yorayın kolumu agrımaya başlıyor valla doktorum gerek yok derse 2.dozu vurdurmucam ama dedıgım gıbı herkezde bır olmuyo benımkı böle gecıyor
Kanatbebe Ecrinbzkrt sen yaşadığını söylemişsin canım hiç aşı olmamış insanlar beni endişelendiriyor inşallah bende öyle olmaz belki ilk doz olduğundan seni yıpratmıştır bilemedim
Ecrinbzkrt Kanatbebe ayn cnm olabılır inş sende olmaz ben cok kotu dıyemem tabı ama agrılı atlatıyorum yani yarına allahın izniyle bıseyım kalmaz calısıyorsan sen yınede o gune rapor yazdır evde dınlen sen yınede bızlere kulak asma dedıgım gıvı herkeZde bır olmaZ belki
Sumeyye_g Kanatbebe hiç bişey yapmana gerek YÖK sadece iğne olduğun gün duş alma yani okadar bana öyle demişti hemşire bende hiç ağrı sızı yaşaöadım
E-Li-f Birşey yapmana gerek yok, etkisi kişiye göre değişiyor, ben de ağrı şişme gibi hiç birşey olmadı, aynı gün duşta alabilirsin demişti. Gün içinde ara ara buz koydum o kadar☺️ İnşallah sıkıntısız geçer sizin de 🤗