derindrn derindrn Anne18 yaaa gerçekten mi erken baktım ama doktorum 2 gün aonra bidaha dene sonra heveslenelim dedi🥰
gamzenejat35 Beyzasahin beyzacım 😍 sana denk gelmek ne güzel instagramdan YouTube den takip ediyorum seni eymen buğranı sağlıkla kucağına al insallah bende 7 haftalık hamileyim daha cok yeniyim🥰🙈
Cumaserife derindrn inşallah hamilesindir ama doktorun haklı sanki bazen böyle yükselebiliyor değerler belli sebeplerden biraz sakin kal yinede yokmuş gibi davran hevesin kırılmasın canm
gamzenejat35 derindrn hamilesin canım insan eeken öğrenince hem seviniyor hemde zoe oluyor zaman geçmiyor bitürlü bende 3 haftalıkken öğrendim günler geçmiyordu doktor gününü iple çekiyordum🥰
derindrn azinsan-azesya35 valla doktor diyo çocugu bir günlükken ögrenen bir sensindir diyip sakalastı :))
Sevdiss_17 derindrn vallaha guldurdun beni iyi cesaret ama 8 gun kala test yaptirmak belirtilerin vardi dimi 😂😂
A_C_04 derindrn Evt cnm hamilesin 5 ve üzeri hamilelik oluyor hem daha çok erken yapmışsın artış olursa sağlıklı geceliktir 😊
Slakftngl derindrn bence emin olmak için çok erken reglin geçerse eğer yeniden yap 1 gün bile geçse yap çıkar
Misssimsek derindrn 2 gün sonra tekrar kan ver canım umutlandirmak yada moral bozmak istemem ama bu değerle net birşey söylemek imkansız. Bazen 2 bazen 5 üzerini gebelik kabul ediyor farklı hastaneler. Inşallah bebeğin seninledir 💕💕💕