Zeyneppmuratt Ben 3. klomen+ovitrelle ile hamile kalmistim. Doktorum ilkinde yumurta cok iyi gelismez genelde cok beklenti icinde olma demisti. 2. dede gebelik olusmayinca 3. dede nasil olsa yine tutmayacak napalim asilamaya geceriz diye dusundugum icin kafam cok rahatti hic stres yapmamistim. Mumkun oldugunca stres yapmayin birseylerle ugrasin kafaya takinca olmuyor gercekten. Birde doktorum bana Ovitrelle vurunduktan 1 gun sonra Duphaston hapa basla adet olunca birak demisti. Bende hep oyle yaptim. Ilk 2 seferde adet olunca biraktim 3de adetim gecikince icmeye devam etmistim. 12 haftalik hamile olana kadarda biraktirmadi doktorum. O hap rahmi gebelige hazirliyormus hamile kalirsan bebek iyi tutunuyormus. Hamile kalmazsanda gununde adet olmani sagliyormus adet gecikmesi yasamiyorsun yani aklinizda bulunsun.
Unutmadan ben tedavi oncesi butun tahlillerimi yaptirmistim, hormon tahlili, vajinal ultrason ve rahim filmi cekilmistim. Esimde tahlil vermisti. Sonuclar guzel cikmisti. Bosyere tedavi gormemek icin Klomen oncesinde butun tahlillerimiz yapildi. Rabbim en kisa zamanda sizlerede nasip etsin insAllah guzel haberler alirsiniz