Cansum1 Kubrakoc Kubrakoc şaşırdım yapmıyorlar bizim hastanede 🙂 470 tl dediler siz kendiniz yazmışsınız pazarlık diye😄😄😄
Sultan42 Cansum1 zaten rica etmek pazarlık etmektir 😂 iyi olmuş keşke bizim gittiklerimizde rica ile düşseler
Cansum1 Kubrakoc evet maalesef başka hastanede 700 dediler bnde dedim bari kendi hastanemde yaptırayım 😄😄😄
Sultan42 Cansum1 700mü napcan sanki çocuğu çıkarıp gösterip geri sokcak allah allah 700müş hiç düşünmüyorlar ya 100tlkte aynı görevi yapıyor 400tllikte 700 neymiş be valla gerçekten bazı hastaneler soyuyor resmen
nzngk Perinatalog da yaptırın detaylısınızı. Çok önemli. Bazı hastanelerde radyologlar yapıyor , yaptırmayın. Çok tavsiye aldığım özel muayanesi olan ve sadece bu dal ile ilgilenen doç.dr Ahmet gül , 16 nisanda gideceğim 550.tl
Rabiatokan Merhaba bende araştırıyorum detaylı ultrason için perinatalogun işlem yapması gerektiğini biliyorum. Aradaki farkın perinatalogların bu konu da uzmanlaşmış olması diye biliyorum. 16. Haftadayım perinatalog fiyatları min.400 tl den başlıyor ancak radyaloglarda 250 tl e olanda var. Gelişim ve organ taraması adına perinataloga gidilmesi taraftarıyım.
Firdevssaim isilyu cokca fazla sefakoy medipoldede 370 falandi sanrm emniyet mensuplaryla anlasmasin oldgndan 280 tlye dusuyr ama ben o haftamda memlekette olucam saka gibi ama 50 tl orda