Sultan42 isilyu Konya medicana 250tl ikiz gebeyim ikizde fiyat değişiyor mu şuan bizim daha erken renkli ultrason için ama ben bu hastaneye ilk defa gittiğim için arayıp ögrendim fiyatları hatta nst bile ücretliymiş nerden para kapatacaklarını şaşırdılar zaten 125tl muane ücreti
Firdevssaim isilyu cokca fazla sefakoy medipoldede 370 falandi sanrm emniyet mensuplaryla anlasmasin oldgndan 280 tlye dusuyr ama ben o haftamda memlekette olucam saka gibi ama 50 tl orda
2cocukannesi Afiyet hastanesi 220 ve ben çok memnun kalmıştım doktoru çok konuşkan ve ilgili yine ona gideceğim🤗
isilyu 2cocukannesi afiyet hastanesi ümraniyede mi? birde kayıtlı halini veriyorlar mı doktorumuza göstermek için
2cocukannesi isilyu evet Ümraniye’de ve herseyini veriyo benim kızımın yüzünün 3 tane resmini vermişti ve biz o zaman babasına benzediğini anladık suanda tıpatıp🤗
58Vildan isilyu canim umraniyedeki 260 tl ama ceken doktor cok iyiymiş diye duydum fotograf cok guzel veriyolar pvc gibi sert ve cd de veriyolar
Kubrakoc Cansum1 pazarlık yapmak derken indirim olmuyor mu dedik rica ettik en son 250 ye indirdi bunda şaşıracak ne var
Cansum1 Kubrakoc Kubrakoc şaşırdım yapmıyorlar bizim hastanede 🙂 470 tl dediler siz kendiniz yazmışsınız pazarlık diye😄😄😄
Cemoss Bende sislide betamar diye bir merkez var orda cektiricem daha cektrmedim doktorum orayi onerdigi icin oraya gidicem 350 tl idi yalns hatrlamyosam 😊
aysbuk2baby Yani ben normal muayneye girdiğimde renkli ultrasona da bakıyoruz, henüz erken olduğu için bişeye benzemiyor tabi ama ekstra ücret ödemiyorum. Fsrklı bişey heralde bu kadar farklı ücret ödendiğine göre. 🧐🧐
Sultan42 aysbuk2baby bizde normal muanede renkli bakıyoruz ama ayrıntılı ultrason ayrı bişey sanırım onu radyoloji bölümünde yaptırılıyor ve 250tl ücret isteniliyor oglumdada öyleydi ama başka hastaneye gidiyordum o hastane ücretsiz yapıyordu özeldi oda şimdi doktorum başka hastaneye geçince ikizlerime hamileyim yine ona gidiyorum ama bu hastanede 250tl ücret varmış nst bile ücretliymiş
1987gokce aysbuk2baby bu ayrıntılı ultrasonda bebeğin kalbinden, damarlarina, sinir uçlarına kadar bakılıyor. Allah korusun bi aksilik varsa doğumdan sonra hemen müdahele için çok önemli.
H_minsna 1987gokce Süt muz ceviz fındık badem çok tüketiyorum canım o yüzden 10 gün ileride gözüküyor bebeğim balıkta yerım ama yapamıyorum belli ayda 1