Drryy Minikaa günde en az gece dahil 10-12 kez emziriyorum Gece dahil 20 günlük bebeğim her emmesinde 35 cc süt geliyor sağdığımda öyle gördüm yani
Drryy Minikaa emmesede mutlaka saat başı memenize yatırın o şekilde alışacak 3 aydan sonra 2 saatte bir emzirin diyorlar daha öncesinde her saat emmesi gerek ki süt üretsin. Vücudunuz bebeğinizin emmemesi az emmesi demek süt üretiminin azalması demek ne yerseniz yiyin faydası olmuyor
Ryhn0 Drryy sebze olarak ne yemegi yapiyosunuz peki asil merak ettigim o malum kış sebzelerinin bir çoğu gaz yapanlar arasinda?
Drryy Ryhn0 biz karadenizliyiz yazdan lahana yapıp atarız dolaba genelde onu yiyorum. Yaprak sarıyoruz içi Bulgurlu karnıbahar yemeği yiyorum ıspanak yiyorum brokoli haşlayıp yiyorum mantar yapıyorum kavurup bol yoğurtla aynı zamanda bunlardaki tüketirkende günde 3 litre su ve en az 2 büyük su bardağı kendi yaptığım doğal meyve hoşafını içiyorum ve ilk günden beri çok şükür gayet güzel gidiyor
Drryy Ryhn0 ha bu arada evet gaz yapıyor ama bu bebeğizlede alakalı bizim gaz sorunumuz yok çok şükür o nedenle tüm sebzeleri yiyorum
Ryhn0 Drryy oh ne güzel insallah hep böyle olur sizin yedikleriniz hep gaz yapici seyler oldugu halde gaz olmuyorsa cok sanslisiniz☺
Talentedmom Ryhn0 hurma,kuru dut,kuru incir,ceviz,hoşaf,rezene,bulgur pilavı şuan aklıma gelenler bunlar