Mkelebek Kbrahrl bende dusundum doktora gitmeyi. Ama sonra dedimki sonucta kipirdiyo hic kipirdamiyo degil. Bi yerde hizli buyudukleri icin yeri dar geliyormus bu haftalarda diye okudum
Kbrahrl Mkelebek evet canım Allaha şükür kımıldıyor benimkide biraz daha bekleyeyim de ben haftaya giderim ☺️
SedaveSusam Ceylaann ben 25. Haftada hareketleri azaldı diye gitmiştim hastaneye canım doktor günde bir kere hareket etmesi yeterli demişti 30dan sonra hareket takibi yapıyoruz dedi
Hcr_krt Hanımlar ben 32. Haftamdayım o haftalarda bazen hiç hareketini hissetmezdim akşamdan akşama yorgunsanız zaten hiç hareket etmiyor normal yani 28. Haftadan sonra tam başlıyor hareketleri günde defalarca rahat olabilirsiniz 😌
SnmTt Mkelebek bana şimdi için söyledi 5 hareketi 34. Haftadayım ama o zamanlar hatırlıyorum şey demişti düzenli hareket bekleme bazen hareket etmediği olur ama yine de bi 3-5 hareket hissedersen iyi olur gibi bi şeyler🙄 ama 28den sonra say dedi
mavisimm Ceylaann Belli bi sayisi yok canim. Bende 23 haftalik hamileyim onemli olan hergun hareketini birazda olsa hissetmen. Icin rahat etmediginde portakal ye sirt ustu uzan ozaman cok hareket ediyorlar. Birde suyu az iciyorsan ozamanda az hareket ediyorlar.