Msltms Kızlar henüz adet olmadım bugün tekrar gebelik testi alıp yapmayı düşünüyorum haftasonu olmadı doktora gidip kan vereceğim ama bir şeyi merak ediyorum gebelik için illa ki yerleşme kanaması görülüyor mu ? Adetimden 3 gün geçti
Msltms Deletedmom137 hıım anladım canım adette olmadım bugün tekrar bi test alıp yapmayı düşünüyorum 🤔 yerleşme kanaması illaki olur diye zannediyordum ben
Deletedmom137 Msltms yok canım genelde adet olacakmışsın gibi belirtiler olur karnın dahi ağrıyabilir ilaç içme sakın test yapmadan
AysaRuzgar Msltms hiçbir belirti olmadı. Adetim iki gün geçti üçüncü gün sabah test yaptım. Yapar yapmaz çift çizgi çıktı. Gittim kan testi yaptırdım oradada çıktı.
Besengil Msltms adetime 4 gün vardı eşim korunurken kaçmıştı bizim ertesi gün hapı aldım ama yinede aklımda şüpe vardı bide rüyamda görünce yaptım ve silik çıktı. Adet günü kan verdim kanda çıktı (yumurtlama dönemimde hamile kalmadım bu arada ben)
Msltms AysaRuzgar Besengil bende adet günü yaptım ama pembe bi leke çıkmıştı herkes test bozuk dedi bugün tekrar yapmayı düşünüyorum
Msltms Deletedmom137 benim kasıklarım da ara ara ağrılar oluyo batma şeklinde test yapıcam dua edin 😊
Msltms Aralid mutluuannee Havvamurat çoğunlukla olmamış ben herkeste olur diye zannediyordum ama kişiden kişiye değişiyor galiba 😊 inşallah hamişimdir dua edin bana 😍
Msltms Anne18 yaptım adet günü pembemsi bi leke oldu ama çizgi yoktu bugün tekrarlamayı düşünüyorum kuzum
Dilanburak Msltms ilk gebelikte de bi kaç defa kramp girdi afedersin altım çıkacakmış gibi oldu ama kanamam olmadı ve sürekli uykum geliyordu