Aysealty Kızlar 10.haftamdayım ve aşırı gazım var ultrasonda bebekgi göremiyoruz sadece alttan bakınca görebiliyoruz.hiç kilo almadım ama hiç bişeyin içinde rahat edemiyorum resmen bi tavsiyesi olan var mı?
Gozde Aysealty benim de en muzdarip olduğum konulardan biri gazdı. Yediğin besinleri gözden geçir özellikle süt inanılmaz gaz yapıyor, laktozsuz içersen daha rahat edersin. Gaz sıkışmasını hissettiğin anda ayağa kalkıp karnını sıvazlayarak volta atarsan bir nebze de olsa iyi gelir
ElifGecem Aysealty gaz sorunum 3. aya kadar devam etti. Kayısı cok iyi geliyor. Günde 4 tane yiyordum ben.
[silindi] Aysealty sade soda ic bol bol ac karnina kayisi ye 1 2 tane nescaffe ic 1 bardak gaz diye biseyin kalamz
Aysealty Yagmur benimde baya sancı yapıyor bazen göbegim birden 6aylık gibi oluyor sonra geçiyor falan bugün kontrolüm var doktorla konuscam birdaha😅😅
12ulku40_ Yagmur Ela4810 0 amin iniallah hepimiz alalım inşallah. 4 hafta olarak gözüküyor ne zaman muane olmak gerekiyo. Doktoruma attım sonuçları
Aysealty Gozde süt bulantı yaptıgından içemiyorm ama ayranda aynı etkiyi yapıyor sanırım dediklerini deniyim cok tskkürler
yelda_b1 Aysealty Badem_gozlum_ bende kokulu akıntı da oluyor neden acaba bi bildiniz var mıı ama çok değişik bir koku yani tarif edemedim geçmiyor da
Anneadayy Aysealty Yldz-z çok teşekkür ederim şu an 24 haftaligiz artık bundan sonra bu söylediklerinizden yemeye özen gostericem, teşekkür ederim 🤗
Melikes ElifGecem Cilemasna Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bizde 1.5 yıldır bebek istiyoruz olmadı. Polikistik over var dedi doktor zor olur umutlanma dedi çok üzüldüm eşimede söyleyemedim kendimce çözümler arıyorum. Soğan kürü nasıl yapılıyor onu da deneyim sonrasında bu yağlarıda deneyecem. Cilemasna
gizemmm Yagmur Mervem Canım benim ben de 27+5 im şu an. 12 haftalıkken ikili test sonucumda ense kalınlığı 2.76 çıktı Diyen sendromu riski var dedi doktor çok üzüldüm. Sonra başka bi test önerdiler kan alınıp yurt dışına gönderdiler bebeğin genlerinden bakılıyormuş bi şey olup olmadığı biz onu da yaptırdık bi hafta sonra sonuç temiz çıktı. Ama o kadar moralin bozuldu ki hep güçlü olmaya çalıştım. Kendime moral verdim hep. Gereksiz bir telaş. Bu test net değiş ikili test sonucuna güvenip moralini bozma yanılma payı çok yüksek Gittiğim perinatolog o kadar net konuştu ki yüksek ihtimal falan dedi çok canımı sıktı ama bak hiç bi şey yok gayet Sağlıklı. eğer kendimi çok üzsem belki bebeği düşürebilirim. Çok moralimi bozdular
Ummi 😔🙈bndede var 17 haftaligm ama oluo cok rahtsz edio sanci ypio malesef karnm pek yok gazdan dolayi sisiyo rezene cayi gaza iyi oluoda hamilelikte icilyrmu bilmiyorum korkuyrm icmeye belki iyi olmz die