ezel90 Esesanne inşallah canım Rabbim büyük umudum daha fazla içime öyle doğuyor nedense bir kaç aya hamile kalıcakmışım gibi hissediyorum 🤲🏻 İnşallahh
Aygn ezel90 Allahım tez zmanda versin tekrar canm inş boş bırakmasın rabbim kucağını gönlüne göre versin basın sağolsun bu arada
Esesanne Arkadaslar bu yaglardan once sogan kürünü denedınız mı hıc mıdenızde sıkıntı yoksa tabı Bu baya baya yumurtalıkları teglıyı duzene sokuyor dıye bılıyorum
ezel90 Esesanne soğan kürü çok önceden denemiştim ben ama yine denemeyi düşünüyorum yağlara başlamadan yapsammı diye düşünüyorum kaç gündür soğan kürü yaptım hamile kaldım önerileri geliyor belki yaparım şifa Allahtan🤲🏻
Esesanne ezel90 valla cok duydum o şekilde oyuzden dedim zaten önce sogan kürü sonra da baska bir kür daha varmış ünlü bi doktor var hatta hep tv de bıtkısel biseyler anlatıyor unuttum adını suan da bı bakın bence
ezel90 Esesanne incir kürümü dediğin canım okadar çok kür var bitkiler var ki insan hangisinden fayda görürüm diye ne yapcağını şaşırıyo valla
Zerya Cegdem iyi günler ablamda bu seti almak istiyor kullanan kişilerden bilgi alıp sonra almak istedik acaba yararı oluyor mu gerçekten polikistik over hastası bu arada
Cilemasna ezel90 selam canim ben sogan kürü kullananlardanim bi sorunun yoksa tavsiye ederim kilolu biri degilim ama polikistik over oldugu icin bekarken dogum kontrol hapi kullaniyodum evlenince doktorum 1 yil korunmayin olmazsa baska tedavi uygulariz demisti 1.5 yil korunmadik ama olmadi sogan kuru yaptim 2 ay sonra hamile kalmisim haberim yoktu esime dedim doktora gidelim sogan kuru de fayda etmedi diye doktora gittik hamilesin dedi simdi 18 haftalik olduk 👧🥰 umarim herkese umut olur 🤲
Melikes ElifGecem Cilemasna Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bizde 1.5 yıldır bebek istiyoruz olmadı. Polikistik over var dedi doktor zor olur umutlanma dedi çok üzüldüm eşimede söyleyemedim kendimce çözümler arıyorum. Soğan kürü nasıl yapılıyor onu da deneyim sonrasında bu yağlarıda deneyecem. Cilemasna
CeyKa Melikes merhaba canım öncelikle yediklerine çok dikkat etmelisin internetten araştır bazı yiyecekler pko tetikliyor, bende o sorundan muzdaribim 1. Yıldır çocuğum olmuyor. Allah en kısa zamanda kucaklarımızı doldursun❤️
Cilemasna Melikes sagol canim darisi basina insAllah 🤲 adetten 3 gun sonra sabah aksam 15 gun boyunca ac karnina sogan kürünü ictim sogani dorde bölup kaynayan 1.5 bardak suyun icine atip 5 dk daha kaynatiyosun ilininca iciyosun canim 15 gun icip birakiyosun 6 ay ara veriyosun benimde hic umudum yoktu hatta tedaviyle olur diye dusunuyodum doktora gidince ogrendim cok sukur umarim rabbim sizede nasip eder bide bol bol dua🤲
Eda93 Merhaba arkadaşlar biz de 3 yıldır bebiş istiyoruz olmadı. Pco var, eşimde sorun yok. İnstagramda mucize doğada diye bir sayfa var orda beralife ürünleri satıyorlar. Gebelik setinden aldım dün başladım. Umarım işe yarar.
Eda93 mryyanna yaradığını düşünüyorum canım. İlk önce adetimi düzenledi. Daha sonra yine tüp bebekle hamile kaldım şükür. Ama etkisi olduğunu düşünüyorum.
alenrenas1 ezel90 ben aldım cocuk için pcos var bende de ama ben kullanamadım bile cok kötü kokuyorlardı 1,5 hafta falan ancak kullandım belki düzenli kullansaydım işe yarardı ama kullanmadım sonra doktora gittim gittiğim ay hamile kaldım onlarıda cöpe attım