Mervemrah72 Kardelenyigit canim evet doktor belirledi ve zaten hopyy mom da hani diyorya şukadarlik hamilesjn doguma su kadar gun kaldi istersen kalan gunleri sana hangi aya denk gelio
Kardelenyigit Mervemrah72 3 Haziran görünüyor kuzumda birebir aynı gün mü olur doğum bilmediğim için merak ettim 😊
oygenkubra haziran anneleri kaç kilo aldınız acaba ? ben 55 kg ile hamile kalmıştım şimdi 66 kg olmuşum 😳🙄😅😅
Mervemrah72 oygenkubra 59 ile hamile kaldim şuanda 72 kiloyum inşallah bebek almıştır. Göbek de yok 😂🤨 bende de degisiklik yok pek 😁nereye gitti bu kilolar
EsraaK Bizde bugün tam 27 haftalik olduk oğlusumla haziran ilk haftasi dedi doktor birde 4 gün öndeymis oglusum hayırlısıyla saglicakla kulaklarımıza alalim inşallah 🐣
Ozlemdmn 26+3 canlarım 13 Haziran doğum göbek aldı başını gidiyor 20 kg aldım hepsi göbek ve göğüs oğlum olacak ❤️💓💖
Emine_ Mervemrah72 27+5 eğer erken gelmeye kalkmazsa 4 Haziran'da gelecek. 52 kilo ile hamile kaldım şimdi 57 kiloyum. İnşallah ben değilde bebek kilo almıştır😄 yarın doktora gidicem bakalım ne diyecek. Göbeğim bazen büyük görünüyor bazen küçük 😄😄😄
bilaloguzunannesi Mervemrah72 direk oğlumu kucağıma alayım biraz fazla korku varda normal doğuramam diye 😎😂