Bern Sevgiden Teşekkür ederim canım aminnn ☺️☺️ Sen kurtuldun çok şükürr, sanırım bir şekilde dayanılıyor ya, peki Doğumdan sonra vajinanda böyle genişlik hissediyor muydun ya da garip bir duygu yoksa normal miydi hissettiğin
Sevgiden Yesmckmk bizim çok sıkıntımız oldu sütüm gelmedi aç kaldı gaz çıkartamadı 2 gün boyunca tipisladik şimdi emiyo ama emince uyuyo hiç tipislamiyoruz
Yesmckmk Sevgiden doguma daha 5,5 ayım var ama aşırı meraklıyım böyle konulara birde tecrübe olmayınca 🙈🥰😂
Sevgiden Derin_Demir amin inşallah Allah razı olsun sende sağlıkla hayırlısıyla öykünü kucağına alırsın inşallah ❤️
Sevgiden Giizmnr Rabbim yardım ediyor güç kuvvet veriyor inşallah güzel geçer Allah hayırlısıyla kavuştursun çok ağrı sancı çektim ama deydi çok şükür
Leylakidan0 Sevgiden allah analı babalı büyütsün 🙏🏻😇 darısı bizim başımıza. Ben bebeğiniz için ve kendiniz için hangi kıyafetleri hazırladığınızı soracaktım. Doğuma giderken hemşireler sizden mi aldı. Onlar giydirdi beni demişsiniz.
YarenG Sevgiden peki genişliyor falan diyorlar ya hani okadar fazla bi genişleme oluyor mu doğumunuzor açılma bekleme süresi hariç doğum nekadar sürdü acaba 😊