Bern Sevgiden Allah analı babalı büyütsün gözün Aydın diyerek başlim. Bende 6 aylık hamileyim ve ilk bebeğim. O sancı nasıl bir şeye benziyor çok merak ediyorum tarif eder misin😇 hangi bölgede nasıl bir duygu. Ve doğumhane de bebeğin çakılı plasentanın çıkışı nasıl bir histi. Tahmin edersin ki ilk kez anne olacakların kafasında deli sorular 😇😇
Sevgiden Bern bende sanciyi hep merak etmiştim son haftalarimda hep ağrılarım vardı onlar da bebek kanala girdiği içindi sanırım ama ben her vuran ağrıyı sancı sanırdım takı gerçek sancı vurana dek şöyle tarif edeyim canım adet ağrısı gibiydi ama 1 2 kat daha fazlası bebek çıktı ohh be dedim ebe gelip karnıma bastırmaya başladı canım nasıl yandı bitmedimi daha dedim bebeğin eşini ciksrtiyorum dedi eşini hiç görmedim sadece kordonu gördüm pıt diye çekti çıktı hiç bisey hissetmedim 😊😊 Allah hayırlısıyla sana da en güzel doğum hikayesini yazdırmayı nasip etsin canım 😊
Bern Fulyasare YouTube da Kaan Kocatepe diye bir doktor var. Her şeyi çok net ve mantıklı şekilde açıklıyor. Bu arada epidural ağrıyı sadece yüzde otuz kırk oranında azaltır asla kesmez. Her yer kulaktan dolma bilgi olduğu için paylaşmak istedim. Yine de ben de epidural düşünüyorum ne kadar az ağrı sızı o kadar iyi😇
Gzdpyrz Fulyasare ilk dogumum normal olmustu sonda takmadilar takilmiyo diye biliyorm..simdi ikinci gebeligim ve 39 haftaligim 🤩
Mommbabyy Fulyasare sonda sezaryen ameliyatta takılır normal doğumda takılmaz. Epidural de devlet hastanelerinde yapılmaz özel hastanelerde genelde doğum ücretine ek epidural ücreti ödenir
p_A Sevgiden allah anali babali büyütsün cnm darisi bizlere bisey sorcam doktor onceden karar veriyomu sezeryanmi yoksa normal Dogum mu kacinci haftada cagiriyo bide genital bolgeye mi bakiyo 😏
Sevgiden p_A benim hiç c bakılmadi catalıma ve kontrollerde de hiç bı sıkıntı olmadığı için normal gidiyordu son kontrolde suyum azaldığı için bı karar vericektik ya suni sancı ya sezeryan ama çok şükür son bir gün önce kızım gelmek istedi ve hiç birine gerek kalmadan normal doğum yaptım sancin cikirsa bakarlar alttan büyük ihtimal o da açıklık varmi diye
Fulyasare gunay95 genel anesteziyi bebegın cıkıs anını vs kacırmamak ıcın ıstemıyorum. Bide dusunsene sonucta dogum yaparken nazlanıyoruz kaprıs yapıyoruz vs hemsırenun gıcıgına gıdıyormus bebegu gıdıp degıstıryormus ben uyyoken😂😂😂😂🤦♀️🤦♀️🤦♀️ saka bır yana yarım anestezı daha iyi olacakndıye dusundum kendımı tamamen bebegın cıktıgı ana odakladım dogum seklını dusubmuyorum artk. Sadece bebegın nasıl hangımıze benzedıgı anı gormek ıcın sabırsızlanıyorum♥️
Sevgiden kader_jin48 adet sancısından daha fazla ama ilk vuran sancı hafifti git gide arttı avazım çıktığı kadar bağırdım acıdan ama korkma emin ol herkesin bir olmuyor
Kiminannesi Sevgiden aboww seni bir santimle sancı odasına aldı beni eve yolladı dr 😁 bugün daha baktı sancm cıktı serum taktırdı 1 sntm açıklık yeterli değil dedi 4 olmasınlazm dedi.şimdi gelsm evdeyim.demekki benmde az kaldı .ayrıca bendede kısmen ishal var hafiften 😊😊 bebişinle mutlu yaşa inşallah
Yesmckmk Sevgiden Meraba birşeyi çok merak ediyorum yeni doğduğunda her emzirmeden sonra gaz çıkarma oldu mu yani sırtı tıpışlanır vs gibi
Sevgiden Yesmckmk bizim çok sıkıntımız oldu sütüm gelmedi aç kaldı gaz çıkartamadı 2 gün boyunca tipisladik şimdi emiyo ama emince uyuyo hiç tipislamiyoruz
Bern Sevgiden Teşekkür ederim canım aminnn ☺️☺️ Sen kurtuldun çok şükürr, sanırım bir şekilde dayanılıyor ya, peki Doğumdan sonra vajinanda böyle genişlik hissediyor muydun ya da garip bir duygu yoksa normal miydi hissettiğin
Sevgiden YarenG canım kesim var ama tek dikişliyim korkma hissetmiyosun bende en çok ondan korkuyodum 1 2 gün yanıyor tuvalete çıkınca falan benim bugün 3.gunum ve çok şükür yanma kalmadı
YarenG Sevgiden peki genişliyor falan diyorlar ya hani okadar fazla bi genişleme oluyor mu doğumunuzor açılma bekleme süresi hariç doğum nekadar sürdü acaba 😊