Deniz14 KbraDoan mide yanmasından ağlıycam yakında doğunca bu öide yanöası geçmiycek diye çok korkuyorum 30+6 yız 😞
KbraDoan Deniz14 geçecek geçecek inşallah şimdi brbişlerimiz migdemize baskı yapıyorlar uyuyamiyorum resmen ama kesinlikle bir çözüm var oda elma migden eskidikce elma ye bak göreceksin az da olsa geçiyor hiç degilse uyutuyor bir sure sonra😊😊
Deniz14 KbraDoan elma salatalık havuç süt ekmek içi naneli şeker gaviscon 🙈😂 Dayanamıycak gibi olursam gece falan zorla çıkartıyorum yoksa bütün gece uyuyamıyorum
Drngrkm Vay bee. Aslında hiç geçmeyen sandığımız zaman nasıl da akıp gidiyor. Daha dün gibi buralarda haziran anneleri başlığında “ keseyi gördünüz mü” “kalp atışını duydunuz mu” diye açılan başlıklar 😊😊😊
Retina HaticeKutlu geçen gün yeşil mercimek çorbası içtim ishal oldum senide rahatlatacak bi besin vardır illaki kefirde probiyotik var belki oda iyi gelir yada erik kompostosu
26bebek26anne Bizde 29 +4 günlügüz haziran başı dogacak oğlum inşallah 👼🐣 karnim catladi , batmalarım var , goguslerimden sut geliyor ama genel olarak iyiyiz
Deniz14 KbraDoan yediklerimi içtiklerimi kısıtlamadım hamilelikten önce nasıl yiyiyosam aynı şekilde hatta daha çok yedim 😂🙈 50 ile hamile kaldım 30+6 yız 61 oldum doğuma panda gibi yuvarlanarak gitmeyi planlıyorum bu gidişe🤭🤭 Siz kaç haftalıksınız kaç kilo aldınız 🙈
Deniz14 Retina hurafe canım o benim midemle çocuğun saçlarının ne alakası var 🤔😂 rahim büyüdükçe mideye baskı yapıyo o yüzden yanma oluyo zaten benim hamilelikten önce de reflü ve gastrit problemim vardı o daha da tetikledi
KbraDoan Çok iyi süper bende hiç kısıtlamadim hatta daha daha çok yedim biricik kaynanam sağolsun 24 saat ağzımı bos koymuyor onumde sürekli tabak var aklına gelen herşeyi yiyorum etimi sutumu balığımı gün de 1 paket süt bitiyor keci sutuyle bana sutlac yapıp yediriyor kilo kilo muz yiyorum bende 42 kiloydum 29 haftada 56 kilo oldum çok şükür bebeğimin kilosu na doktorum haftasına göre çok iyi dedi kilosu iki hafta önde gidiyor
Deniz14 KbraDoan ben de sabah kalkar kalmaz vicdan yapıyorum aç kalmasın diye hemen süt içiyorum 1 bardak bazen 11-12 ye kadar bir şey yiyesim gelmiyo çünkü daha gün içinde aklıma geldikce sürekli süt içiyorum bir de gece yatmadan yine aç kalmasın yavrucağım diye 1 bardak yine içiyorum 😂🙈 sütü zaten çok seviyorum biraz abartıyorum belki ama faydalı sonuçta🤔
KbraDoan Deniz14 yaaa ne alaka abartmıyorsun iç bolll bollll zaten bebek sut ürünlerinden alıyor kuvvetini et yemek te önemli ALLAH hepimiz kavuşmayı nasıl etsin sağ saglim dogsunlar kucagimiza alalım çünkü ben bebegimi çok özledim karnım da da olsa Gene de özlüyorum onunla hayaller kuruyorum sabırsızlanıyorum şimdi tekmeler atıyor ya öyle mutlu oluyorum ki anlatamam 😢😊😍❤
Cansboy 28 haftalığız. Mide yanması, kaburgalarımın batıyormuş gibi ağrıması, ishal, uykusuzluk😣ama herşeye rağmen oğluşumu beklemek💙Ben☺
KbraDoan Deniz14 😊aynen yaa onu görünce ucucak gibi oluyorum bence muhteşem bir duygu renkli ultrason kagitlarina sürekli bakıyorum hepsini dosyaladim çok net çıkan bir resmini çerçeve yapıp odasına koyucam😊😄😍❤
Pinarsalih Kubrakoc çok şükür bi şikayetim Yok güzel gidiyo yarın 28haftalık oluyoruz sadece çatlaklarımın görüntüsü rahatsız ediyo o kadar 😇