Roses Mide eksimesi sola dönüp yatmak tan yan tarafim agrio bide ilaç içmekten bikdim sevmiyorum içmeyi
serifeclk_ Yüzüstü yatmayı özledim😔 midem öle bi yanıokı boğazıma vuruo yanması sanki bogazıma asit dökmüşsün gibi alev alev yanıo😔 genede çok şükür
Kubrakoc serifeclk_ bende özledim yüzüstü yatmayı. Sağa yatsam tekmeliyo sola yatsam tekmeliyo hain oğlum 🙂)
Deniz14 Kubrakoc başlamasın zaten canım çok nalet bir şey artık doğsa da ben de rahatlasam bebişte diyorum hep 🙈
Sdcbky Kubrakoc Mide yanması cok fazla bende sol bacagıma gecelerı kramp gırıyo.Rabbim hayırlısıyla evlatlarımızı kucagımıza almayı nasıp etsın
Selinnusta Kubrakoc benimde çatlaklar ve sürekli tuvalete gitmekten başka bir sıkıntım yok allaha şükür 28+6dayım😊
HaticeKutlu Arya92 bende de çok sıkıntı var bu problemi yaşamak kabızlığı tetikledi kantaron yağı ile Kortos kremi dönüşümlü kullanıyorum şükür faydası oldu böylelikle 2 gündür kabızlık sorunum çözüldü 😊
Retina HaticeKutlu geçen gün yeşil mercimek çorbası içtim ishal oldum senide rahatlatacak bi besin vardır illaki kefirde probiyotik var belki oda iyi gelir yada erik kompostosu
HaticeKutlu Ebru4343 yatmadan önce nemlendirici yap sürün karnınıza bide yan yatınca göbeğin altına destek koyun ben çarşafı 3 e falan katlayıp koydum ağrılar kasılmalar hafifledi 😌
firdevs Kubrakoc geçen gittiğim de 12 haziran yazıyordu en son gittiğimde 14 haziran yazıyor canım ben daha birşey hissetmiyorum ama bazen sol kasığıma ağrı giriyor yürürken bir de halsizliğim çok fazla acıkmasam kalkmıcam yerimden o derece 🙈
Kubrakoc firdevs ben evde tekim bisey yemeye üseniyorum resmen 🙂 aklima bile gelmiyo aclik sirf oglum icin kalkiyorum biseyler yiyorum
Hnfth Kubrakoc bel sırt ağrısından geberiyorum ve sağa sola yatmaktan yoruldum sağ Salim kucağımıza alalım inş bebişlerimizi😍🙏🏻💙💙
KbraDoan Merhablar bende 14 haziran annesiyim inşallah oğluma kavuşmama az kaldı cok fazla miğdem yanıyor 😭
Deniz14 KbraDoan mide yanmasından ağlıycam yakında doğunca bu öide yanöası geçmiycek diye çok korkuyorum 30+6 yız 😞