Ben farkli bi ulkedeyim ve ablam benden yaklasik 5,6 yil once ilk cocugunu dogurdu, yasadigimiz en iyi devlet hastanesinde, normal dogumdan sezaryana gecilmesi icin doktor elinden geleni yapti en sonunda ya anne ya bebek dedi rahimde tehlikede soylemisti ve 20 yasinda ikk bebegiydi cok sukur ikisi de saglikla eve dinduler, yapilan dikis yara oldu , atesi cikti falan derken 2,3 ay nerdeyse bebek bi tarafa ablamla ugrastik, bu arada devlet diyoruzda her seyi bize aldirmislardi, gece bakicak kadinlarin biri geliyo biri gidiyo para istiyolardi derken zaten ozelde olucak para gitdi, amelyatdan cikan biri cok usur ustelik ocaj ayiysa ve kalorifer calismiyosa allahin bi kulu gelipte ablama corap giymeye bile yardim etmemis halbuki disarida biz kac kadina para dagitiyoruz iyi bakilsin diye... ikinci bebeginu ozelde dogurdu zaten ilki sezaryandi ve arada sadece bu yik vsrdi diye, hem bebek hem fe kendisine prensesler gibi bakildi zaten nerdeyse ayni para cikmis oldu ama ici rahatdi, hamilelere psikolojik baski olmamasi adina devletde yasadiklarini fazlaca detaya girmiyorum tabi bu isler maddi duruma gore degise bilir, ama ki paraniz varsa amaaan iste o parata onu alrsin surata tatile gidersin bebegine yatirim yaparsin diyenleri dinlemeyin kizlar zaten su donemlerde herkez zorluklarla paralar dokerek ovuc ovuc ilaclar icerek hamile kaliyoruz bide kendimizi ve bebegimizi riske atmaya degmez. Ben hamile kalmazdan once nerdeyse yasadigim sehirde gitmedigim doktor ve merkez hastane kalmadi ve o zamandan beri kendi doktorumu hamile kalrsam kesinlikle burda dogururum ona guveniyorum diye dusunmustum cok sukur suan onun kontrolundeyim, bu arada sadece ozel diye istenilen bi doktora yazilmayn arastirin ozelliklerine ve hastalardan referansina bakin, benim icin en onemlisi istedigim zaman doktora ulasa bilmek cunkii dedigim gibi zaten zorluklarla hamile kalmistim ustelik ikiz bebeklerim surekli kanama oydu buydu derken gecenin 3de bile arasam efendim canim hayatim diye aciyo telefonu beni sakinlestiriyo..