Pnryksl06 Bursa da yaşayıp ayrıntılı ultrasyona giren anneler var mı aramızda acaba? Hangi hastane de ve fiyatları neler bilen var mı ?
MzyynSrctn Pnryksl06 ben medicabile gidiyorum canım kontrollere. Doktorum Sonomara yönlendirdi detaylı için. Çarşamba günü randevum. Herkes çok memnun kalmış ordan çok ilgili bir doktormuş. Ayrıntılı şekilde anlatıyormuş. 300 TL dediler fiyat için
pyymamm Pnryksl06 benim doktorum jimerde o yaptı o zaman muayene ücreti 230 idi 230da ayrıntılı için ödedik
Edizhulya Pnryksl06 ben oktay altuna gidiyorum o kendi muayenesinde yapıyor.muayene hariç 200tl ama şehir hastanesindede yapıyorlar bu hafta için randevu veriyorlar
merve21_ Pnryksl06 bende şehir hastanesin de ayrıntılı ultrasyon yaptırdım çok ilgileniyor lar yarım saat sürdü herşeyi bizede söyledi devlet olmasına rağmen hata eşim bile girdi benimle
Fndktgc0325 Sonomarda yaptırdım ben de 300 tl, çok memnun kaldım. Doktorumda orası çok iyidir dedi, fsm de bkm nin arka sokağında hemen. Zafer bey çok güzel ilgileniyor.
MzyynSrctn Pnryksl06 tam bilmiyorum ama bazen doktorlar gerek görünce tekrar istiyorlarmış. Doktor özellikle istemezse tekrar yaptırmaya gerek yok bence özeldeki muayene ücretinden pahalı sonuçta .
MzyynSrctn Pnryksl06 şart diye bişey yok ama devlette de yapıyorlarmış yaptırmanda fayda var. Bebeğin organlarına kalbine bebeği besleyen damarlara falan bakıyorlar. Doğduğunda yada hamilelik sürecinde müdahale edilmesi gereken bişey varsa önceden bilip müdahale edilir.
merve21_ Pnryksl06 yapıyorlar canım gittiğim doktor da suha turgutalp çok iyi bir doktor 37 haftalık olduk çok şükür doğumu da orda yapacağım
Pnryksl06 merve21_ Benim doktorumun ismi Ayşe Yeliz Selimoğlu yarın ikinci defa kontrole gitcem 12 haftalık hamileyim daha
MzyynSrctn Pnryksl06 devletten randevu almayı dene uzak tarihlere veriyorlarmış ama şansını dene canım. Olmazsa bi kereliğine parayı ayarlayabilirsin inşAllah🙏 ben sonomara da 10 gün sonraya randevu bulabildim. Özelde bile hemen bulamadım yani.