Esocgkhn Myhope Normalde nasil yiyosam ole yedim canimm.bulantimda cok oldu benim baslarda 2 kilo verdim hatta.simdi hamile kaldigim kilodayim hala.vucudumda musait aslinda normalde cok cabuk kilo alan biriyim dilimi isirimde aman bole devam etsin ins.istahimda ufaktan acilmaya basladi 🙈😂
crash BuseYcelDoan ekmek yemeyin mesela kek börek 🙂 bir de kola cips gibi aburcubur. İnanın halledersiniz. Meyve yiyin çorba için yumurta peynir domates salatalık ,et- salata , cacık gibi şeyler . 💋
Esocgkhn Zeykem canim bende kilo almadim ama gobegimi gorsen 7 aylik dersin 😂normaldede vardi biraz kilom suan hamile oldugumu anliyo herkes karnimdan
Sevde123 21+1 im bende 20 haftalıkken sadece 2 kilo almıştım 10 günde 2 kilo birden almışım 5 ay için 4 kilo çok değil dedi doktorum ama bilmiyorum ben çok istemiyorum almayı bide boyum uzun olduğu için sadece karnım var gibi duruyor 😯
Berre Bende 27+5 oldum 54 kiloyla hamile kaldım 65 kilo olmuşum 🙄🙄 doğuma kadar kaç olurum Allah bilir 😏
Heyecanlarim BuseYcelDoan 33. Haftadayım ikiz bekliyorum 16 kilo aldim 😏 hiç umrumda değil, sağlıklı olsunlar gerisi sporla sağlıklı bir şekilde hallolur
Esmaal Heyecanlarim bende 32.haftamdayım benimde ikizler.10 kilo aldım bende. Bebişlerinizin kaç kilo
Ikinciyibekliyorum Kubar sizide strese sokuyor mu bu durum ? Ben her kontrole ac karnina gidiyorum . Mesela birsey canim çekiyor ( isim vermeyeyim simdi) bir ısırik alabiliyorum esimde kızıyor nasil olacak boyle diye. Bende çok tedirginim yani her kontrolde
Kubar Ikinciyibekliyorum canım inanki aynı duyguları yaşıyoruz kilomu tartıyor diye gitmek bile istemiyorum kontrollere yemeğim çok değil ama bu hamilelikte çok canım biseyler çekiyor okadarda kusuyorum nasıl kilo alıyorum bilmiyorum doktor morelimi bozuyor kiloalma diyerek nasıl almayayım ya nasıl çok üzgün stresli oluyorum o konudan konuşunca ☹
Berrin BuseYcelDoan biraz çok gibi ama önemli olan bebeğin sağlığı tabi 🙂 28 haftalık bebeğim 7 kilo aldım ben
Heyecanlarim Esmaal 30.haftada biri 1600 diğeri 1700 gramdı salı günü tekrar randevum var bakalım 33.haftada ne kadar oldular bende merak ediyorum, sizin içinde hayırlı olsun sağlıkla kavuşun bebeklerinize...
SedaAte Ben de ilk 4 ayda 8 kilo verdim. 58 kiloyla 5. Ayimiza girdik suan 31+5 ödül 71 kiloyum. Sizce nasıl gidiyorum doğuma kadar 80 olur muyum?
BuseYcelDoan SedaAte 80 olsan da Doğumdan sonra verirsin bence. Çok ödem oluyor son zamanlarda onlar gidecek sonuçta.
Esmaal Heyecanlarim benimde 31.haftamda ikiside 1650 gramdı bende merka ediyorum acaba kaç kilo doğarlar diye🤗🤗amin inşallah hepimizinki hayırlı olsun sağlıklı ve zamanında gelsinler inşallah😊😊
ilaydanurhavvat BuseYcelDoan slm canım 4. Haftamda 68.5 kiloydum 15.haftama kadar 65 kilodaydım kusmalarım bitince kilo aldım şimdi 20+3 haftalık hamileyim 69 kiloyum İlk kiloma bakacaksam almış sayılmam ama ikinci kiloua bakacksam 4 kilo aldım sen biraz fazla mı almışsın ne 😋 Amannn en güzel zamnlr yiycezz tabii 😜😝
BuseYcelDoan ilaydanurhavvat sorma canım aldım biraz öyle oldu🤗 ama artık dikkat etcem. Ben çok tatlı yiyorum sanırım ondan böyle aldım. Biraz frenlemek lazım farkındayım😬
Asli91 BuseYcelDoan bana göre çok iyisin 21+5 im 12 kilo aldım.Karnım sürekli aç.Yiyorum 5 dk sonra yememişim gibi.Bolda su içiyorum ama hiç tokluk hissi yapmıyo.