BuseYcelDoan Kızlar ne kadar kilo aldınız? Ben 20+4üm 7 kilo almışım bu zamana kadar. Çok mu sizce? Daha Doğuma çok var 😶😐
Brc32 BuseYcelDoan 20+2 günlük hamileyim iki haftada 2 kilo aldım böle giderse Doğuma kadar çok kilo alacağım😊
Ikinciyibekliyorum BuseYcelDoan bende 15+5 haftalık hamileyim 1 kilo aldim. Doktorum resmen kiloya takık. 2 gun once gittik kontrole 1 kilo almışım sakin alma dikkat et kendine ver verebiliyorsan ama alma diyor . 1 kilo yani bu haftaya gore cok mu acaba ?
crash Ben 18+5 şimdiye kadar 4 kilo almışım ama dikkat edeceğim ayda max1-1.5 kilo almaya. Son ay zaten kilo alınıyor çok
BuseYcelDoan crash nasıl dikkat edeceğiz ki benim canım her şeyi de yemek istiyo tatlı da çok yiyorum canımız isteyince duramıyoruz maalesef, ama ben de artık dikkat etmeye çalışcam en azından tatlıyı azaltalıyım😦
Zeykem BuseYcelDoan yaaa valla ıyı mı kotumu anlamadm 46 dan 47 ye cıkmısım benım bırak hamılelıgımı sen evlımısın aaaa dıyorlar yuh dıyorum ıcımden bu durum bıraz sıkıcı bıraz guzel bebegım 5 aylık karnım dumduz hemsıre bıle sasırdı bugun 😁 nabayım ya benım elımde degıl halbukı gorsen dunyayı yıyorum
crash BuseYcelDoan ekmek yemeyin mesela kek börek 🙂 bir de kola cips gibi aburcubur. İnanın halledersiniz. Meyve yiyin çorba için yumurta peynir domates salatalık ,et- salata , cacık gibi şeyler . 💋
Ikinciyibekliyorum Kubar sizide strese sokuyor mu bu durum ? Ben her kontrole ac karnina gidiyorum . Mesela birsey canim çekiyor ( isim vermeyeyim simdi) bir ısırik alabiliyorum esimde kızıyor nasil olacak boyle diye. Bende çok tedirginim yani her kontrolde
Esocgkhn 18+2 yiz daha hic kilo almadim.67 kiloyum ins fazla kilo almadan bebislerimize kilo aldirarak sadce bitiririz hamileligimizi.🤰🐣😃
Fasulyeninannesi Esocgkhn ben de 67 ile başladım boyum 170 şu anda 35+3 üm 9 kilo aldım bundan sonra en fazla iki kilo alabilirim ilk gebeliğimde 26 kilo aldım Doğumda sadece 5 kg gitti o yüzden temkinli gidiyorum sizlere tavsiyem ilk 6 ay yürüyüş siyah ekmek kefir ve Rezene çayı 👏🏻👏🏻👌🏻
Esocgkhn Myhope Normalde nasil yiyosam ole yedim canimm.bulantimda cok oldu benim baslarda 2 kilo verdim hatta.simdi hamile kaldigim kilodayim hala.vucudumda musait aslinda normalde cok cabuk kilo alan biriyim dilimi isirimde aman bole devam etsin ins.istahimda ufaktan acilmaya basladi 🙈😂
Esocgkhn Zeykem canim bende kilo almadim ama gobegimi gorsen 7 aylik dersin 😂normaldede vardi biraz kilom suan hamile oldugumu anliyo herkes karnimdan