Olich Momyy91 kıyafet hazırlığı yaparken duru granül sabun ile yıkadım. Çok güzel hafif bir kokusu var. Fakat çok koymamak gerekir battaniyesinde iz bırakmıştı bir daha duruladım
HcA Momyy91 en doğalı roxy diye düşünüyorum ve onu kullanıyorum malesef biraz tozutuyor ama yine de çok güzel kokusunuda çok beğeniyorum
beriliceannesi Momyy91 kitikate deterjan kullanıyorum. Eco bio cleaners sertifikalı. Eğer doğal deterjan arıyorsanız vegan gibi sertifikalara kanmayın eco bio cleaners sertifikalı olmasına dikkat edin.
Eymeninannesiii cansu23 çok diyen var bunu bende korktum erimez diye ama hiç bir problem yaşamadım makineden makineye değişiyor galiba
CimenAlptekin Bende roxy aldım bebeğimin ilk kıyafetlerini yıkadm gayet güzel hoşuma gitti deterjan kalıntısı felan bırakmadı kokusu da çok güzel bakalım oğlusum doğduktan sonra lekeli olan kıyafetleri çıkaracak mı 🤷🏻♀️
Nshkn357 Momyy91 naturalive diye bı marka doğal helal sertifikalı tavsiye ediyorum bı sıvı deterjan bide leke çıkartıcı sini aldim
Nur56789 Baby me granül toz sabun aldım ama toz sabunlar tekrardan yıkayıp durulamak gerekıyor o yüzden dalin sıvı çamaşır deterjanıyla tüm kıyafetleri yıkadım ütüledim mis gibide kokuyor kesinlikle sıvı deterjan kullanmanızı öneririm
Cileklipasta Miray_38 kokusu çok hafif ve hoş, hiçbir şeye gerek duymuyorum ekstra. Bebekler için yumuşatıcı pek önerilmiyor.
tugcebyl Momyy91 duru granül kullanıyorum kıyafetlerde henüz leke olmadığı için lekeleri çıkarıp çıkarmaması hakkınsda yorum yapamicam ama üç posta kıyafet yıkadım hiç deterjan kalıntısı kalmadı, bazen tortu kaldığını söylüyolar ben kullanmadan önce sıcak suda çözdürüp öyle kullanıyorum zaten arkasında da yazıyor o sekilde kullanırsanız ekstra durulamaya gerek kalmaz ☺️
Nihanus Momyy91 instagramdan mühendis baba hesabını takip edersen orda detaylı inceliyor ürünleri bu arada bende roxy kullanıyorum kalıntı bırakmıyor kısa programda kullanılırsa bırakır ben baby alerji plusta atıyorum hiç kalıntı yok bu arada asla yumuşatıcı kullanmayın durulama suyunda kullanıldığı için kumaş üzerinde kalıyor zararlı
miine Siveno kullanıyorum bebeğimin kıyafetlerini yikadim çok memnun kaldım , şuan trendyolda indirimde , minoriste aldım oda kendi sitesinde indirimde hatta 12 martta biticek , içerikleri temiz ❣
Kedili_Anne Dalan roxy aldım. Henüz kullanmadım. Kalıntı bırakmasından korkuyorum ama denemek istedim. Memnun olanlar da çok. Lekeler için ayrıca e bebekteki leke çıkarıcıyı aldım.