Momyy91 İyi akşamlar kızlar 😊 önerebileceğiniz kullandığınız veya araştırdığınız doğal içerikli bebek deterjan markaları var mı
Dnzasel Momyy91 duru granül sabun katkısız canm kesinlikle tavsiye ederim yumuşatıcı ya bile gerek yok misler gibi kokuyor🥰
Busrasv Momyy91 dalan granül sabun tozundan kullandım bütün kıyafetlerini onunla yıkadım çokta memnun kaldım 🌸
Meftunbade Dalan roxy matik aldım kıyafetlerde toz toz kaldı mecburen ikinci kez durulamaya atmak zorunda kalıyorum sürekli o yüzden bidaha almicam şokta bebeland gördüm hemde uygun fiyatlı sıvı deterjan onu denicem içeriği temizmis
Ozgett Uni baby aldım yumuşatıcısını da aldım arkadaşım kullanmıştı çek memnundu ben de yıkayacağım inşallah
cansu23 Bende dalin granül aldım ama sanırım pişman oldum makinada erimiyor yani yada benmi kullanamıyorum anlamadım gitti bidahakine sıvı alıcam sizede böyle oldumu
Eymeninannesiii cansu23 çok diyen var bunu bende korktum erimez diye ama hiç bir problem yaşamadım makineden makineye değişiyor galiba
Cileklipasta Miray_38 kokusu çok hafif ve hoş, hiçbir şeye gerek duymuyorum ekstra. Bebekler için yumuşatıcı pek önerilmiyor.
Zezemeze Siveno kullandım, bitkisel hiç koku yok bitince Green clean alıcam inşallah yumuşatıcısını kullandım güzel :)
Happy46 Momyy91 e bebekteki çalışan bana yenidoğan için sıvı kullan dedi ben toz alıcaktım ama unibaby dedi