Canan_3547 Kbra_nur ikdebir donyolar ki ben 34 36 hftada uc defa kontrle gitim her seferinde degsikti doktrum dogum aninda anca beli olur bebek bu surekli doner demisti
Momdilay Kbra_nur 28’den beri baş aşağıdaydı sonra 35’te ters dönmüştü iki haftadır da habire değiştiriyo?doktorum %97 baş aşağı pozisyona gelir demişti beklemedeyiz çarş günü kontrolümüz var bakalım bu sefer hangi pozisyonda karşılicak minnoşum bizi☺️
Sinemmdru Roje bebekler çok döner daha erken haftaları suyla alakası yok sanırım bana doktorum hareketli bir bebekse döner sürekli demişti öylede oldu bebeğim hareketli fazlasıyla☺️
Sinemmdru Roje evet. Sizin ilk gebeliğiniz sanırım 😁 banada suyun fazla heralde dediniz ne alaka anlamadım yani gayet normal herşey insanların moral bozmada üstüne yok maşallah😁
Roje Sinemmdru kız ondan değil suyu fazla olunca istedikleri gibi hareket ediyorlar dönüyor onun için ddim .. şimdi doktora gittim bebek dönmüş ama yoğun enfeksiyon yüzünden sezaryen olucan dedi :(
Esraguvennn Kbra_nur 28 30 arası muayenede dönmüştü zaten 35 haftalıktan beride doğum kanalına başı tam oturmuş halde 38+4 oldum beklemedeyim 😊
Sinemmdru Roje belden korkarsan diye diyorum ameliyattan korkuyormuşsun ya hiç olmadı olanı biteni görmezsin daha rahat olur senin için
Ylzmeric Ceylan35 hıçkırığı hissediyorsan dönmüş canım bende öle hem hickirigini hissettim kontrolde donmustu