Roje Kbra_nur ben 34 oldum yarın kontrolüm var hala donmemisti ve kafasını midemde hissediyorum hala maalesef
Ceylan35 Kbra_nur 32.haftamdayim sanırım baş aşağı emin değilim ama hickirini kasiklarimda hissediyorum ayaklari hrp karın boslugumda can yakıyor 🙄
kitapkurdu Kbra_nur 28de gittiğimde dönmüştü. Ama ben bunu anlıyordum çok sık tuvalete çıkmamdan. 2 yudum su içince direk tuvalete koşuyorum 😩
Sinemmdru Roje bende 29 da gittiğimde baş gelişti 1 hafta geçti aradan döndü anladım yani hıçkırıklarından kafası midemdeydi bugün yine dönmüş aşşağı ayaklarıyla vuruyor yukarı anlıyorum 32 de döndü yine ama kesin yine döner bu hızla 😁
Ylzmeric Ceylan35 hıçkırığı hissediyorsan dönmüş canım bende öle hem hickirigini hissettim kontrolde donmustu
Kbra_nur Ceylan35 bebegin kafası rahminde gibi oluyo asagıda yani 😅 o yüzden normal dogum gözükür eger dönmesse sezeryan diye biliyorum
Eymeninannesiii Kbra_nur 28 de dönmüştü hissetmiştim döndüğünü baskı yapıyor sık tuvalete gitmeye başlıyorsun hala da dönük 32+4
Roje Sinemmdru senin suyun mu fazla canim öyle olunca bu kadar döner :)) ayrıca benimde hıçkırıklar hep assagida ama bebegin başı yukarda :)
Ceylan35 Kbra_nur hadiya 😂😂ilk gebelik olunca cahil kalabiliyoz gidince sorayım doktora dönmüş mu diye ,🙄
Kbra_nur Ceylan35 bende sag soldan duyuyorum işte öyle öğreniyorum 😂 zaten 32 veya 33 haftaya geldiginde doktorun der muhakkak dönmemiş daha diye ama yinede daha zaman var o yüzden baklm 😌sen yinede tabi sor bilgi alırsın
Sinemmdru Roje bebekler çok döner daha erken haftaları suyla alakası yok sanırım bana doktorum hareketli bir bebekse döner sürekli demişti öylede oldu bebeğim hareketli fazlasıyla☺️