Kiminannesi Srplarikan bilmemki kaç çıktı 😁 sormadm.bugünde cıkdı hatta 1 santm açılma var ama eve yolladı kendi gelmese bir hafta sonraya kontrol verdi.😃
Srplarikan Kiminannesi dünden beri sıcak duş, küvete oturma, yürüyüş, hareket, sguat, hurma, tarçınlı su her yolu deniyorum 😁☺️
Hayat Srplarikan 38 haftalık hamileyim bendede dünden beri bel ağrısı,kasıkta ara sıra ağrı.Sanki qazım varmış gibi karnımta sertleşme.Alt tarafdan agrı.hissi SANKİ içim dışarıya çıkacak gibi Yarın doktora gitcem bakalım me diyecek
Srplarikan Hayat aynı sıkıntılar bende ki de bugün gittim sıfır sancı ümitlerim suya düştü inşallah sizde ilerleme vardır ☺️
Hayat Srplarikan Amin.2 ci hamileliyim 2 ci hamilelik çabuk olur diye söylüyorlar.Kasılmalar olur.Belden ağrı ve vajina sankı yumşalmışda aşağıya düşmüş gibi hiss ediyorum.tualete yer yapcam böyle giderse.sık sık idrara çıkma isteyi.Artık doğsun bi zahmet😄😄😄Açılmaya baksnlar.Açılma varsa artık sunimidir nedir.Taksınlar doğsun.
zelis63 Srplarikan benm 35. Haftadan beri öyle 35. Haftada nstye gittim sancı çıktı 37+3 oldum hala sürekli sertleşiyo ama sancıları hissetmiyorm ben doğuma hazırlık ama onu biliyorm
Srplarikan zelis63 bende öyleydim ama artık sertlestiginde belim kopacak gibi ağrıyor sanki alta baskı varmış gibi 🤦🏼♀️
Seferdeniz1 Srplarikan ben 36/4üm benim de şuan bile sert bi tarafı yamuluyor karnımın ama arada yapıyor
Srplarikan Seferdeniz1 benim 32 den beri sertleşip toplanması vardı dün doktora gittim sancım çıktı tamamen karnımın sert olması doğum için hazirlikmiş ebede karnıma dokunur dokunmaz sancın var senin dedi
Srplarikan Hayat kaçıncı haftadasiniz çatı muayenesi yapılmadı mı 🤔 ikinciler çoğunlukla kolay oluyormuş inşallah sağ salim kucağımıza alalım 🙏🏻
Srplarikan 1004nese evet sizi görüyorum postlarda benden bı gün öncesiniz hatta ne zaman doğuracak acaba diye bekliyorum ☺️
Hayat Srplarikan 38 haftadayım Yarın gidicem.Doktorla 14 ü konuşmuştuk ama ağrılarım çoğalınca yarına karar verdik.Bakalım ne diyecek.
1004nese Srplarikan ben hissetmiyorum ki sancıları bebeğim çok toparlanıyor ama bugün ağrılarım oldu dün çatı muayenesi oldum Doktorum nst sonuçlarını görünce evet biraz sancıların başlamış dedi.