emlgny Bizimde son 14 gün 🙋♀️ Ama zaman geçmek bilmiyo bide etraftaki çok bilmişler malesef erkek çocuk geç doğar diyolar bütün hevesim kursağımda kalıyo 🤦♀️
ZeynepKr Bende cok heyecanlıyım ama korkuyorum da bi yandan inşallah iyi bir anne olabilirim bebeğime 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Saglıkla gelsin kuzucuklarımız 😍
mercimek 14 günümüz görünüyor ama ne zaman gelir bilmiyorum🐣 kızlar bebek doğum kanalına ne zaman girer ve girdikten ne kadar zaman sonra doğum olur bilgisi olan var mı?
Gonca0881 Tueib hayır henüz hiç belirti yok sadece ayaklarım hiç şişmezdi bugün hiç inmedi şişlikleri korkuyorum biraz açıkcası siz de var mı peki belirti
Tolsel Benimde 20 sabahtan beri kıvranıyorum gaz sıkışması büyük ihtimalle midemi de üşüttüm galiba mideme kramp giriyor bazen karnıma belime yayılıyor 2 gün önce de olmuştu 😔😔
Snamp Tolsel benimde midemi usutmustum geçen hafta mide bulantısı gaz sancısı çok kötüydü nane limon yaptım mideye çok iyi geliyor sıcak sıcak ictim sıcak su torbasına su koydum mideme tuttum baya faydası oldu bide kendini sıcak tut 1 2 güne geçiyor