Muciiizeemm hayalsu şurda yerimi alayım ben gonalf basladığım gün bıraktm ama hala canım çok istiyor zor dayanıyorum
Guul hayalsu ben günde 1-2 taneye azalmıştım.. Son sigaramı transfer olmadan 1 gun once içtim ve bıraktım 🙏🏼 halen zaman zaman düşünüyorum insallah bisey olmaz diye 🙄
hayalsu Guul ben tadaviye başladığım gün azalttım günde bir paket sigara içen ben haftada 1 paket içmeye başladım yanni günde 3 tane civarı doktor pek birşey demiyor bilgi vermiyor yumurtam da az oldu perşembe inş tranfer olucam sonuç ne olacak çok merak ediyorum
Muciiizeemm hayalsu ben günde bi paket içiyordum, doktorda tedaviye basladıgım gün bıraktm içmeyi 1-2 tane bile içmiyorum canım çok istiyor ama dayanıyorm tüp bebeğe milyarlar döküyoruz 15 liralık şey için boşa gitmesn kafasındayım. Bide olurya tutmazsa felan vicdan azabı çekerim sigaradsn diye. Hiç değilse olmasa bile suan içim rahat
Yaman hayalsu 19+3 gunluk hamileyim 4.de tuttu bnm esimde sorun vardi ama sende dikkat etmelisin tabi
hayalsu Muciiizeemm haklısın tabi bende öyle düşünüyorum ama günde bir paket içerken 2 ya da 3 adete düşürmekte kendim için söylüyorum. benim için imkansızdı nerdeyse
Muciiizeemm hayalsu Haklısın canım çok zor inan benm içinde zor ama bebeği düşününcede sigaraya dayanıyorum açıkcası
BurcuErg hayalsu transfer olacağım saate kadar içtim. Transferden sonra bıraktım, bi zararını görmedim. Herkeste aynı etki olmayabilir tabii. En iyisi hiç içmemek.
BurcuErg hayalsu ben 36 yaşındayım. 11 tane yumurta toplandı. Bizdeki sorun sperm sayısı ve hareketliliği idi.
BurcuErg Dlktpl Bizde sadece 2 tanesi döllendi, diğerleri gelişmedi. 2 tane transfer edildi ve biri tuttu. Şu an 32+4. Ama bu bir kriter değil. Yaşa, sperm kalitesine, biraz da şansa göre değişir.