Asl_93 Hadibakalim var canım Allah’ın izni ile 🙏🏼 Doktora gidip kan ver bence ☺️ Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin 🙏🏼
Ezgi1990 Hadibakalim bu marka da bende hep var gösterdi 3 gün boyunca hepsi böyle çıktı damlatır damlatmaz gittim kan verdim 1 çıktı sonra ertesi gün yine vardı elimde yine denedim onda da silik çıktı maalesef bence bu teste güvenmeyin. İnşallah sizde vardır
Hadibakalim Ezgi1990 Canım eve gelir gelmez miratech test denedim böyle çıktı.daha oncesindekiler one stepti..sence? https://i.imgyukle.com/2020/03/10/nABZ0q.jpg
derindrn Sevdiss_17 benimde 3 hafta 4 gün gözüküyor programda ne oldu çıktımı ? :) insallah çıkmıştır ya
Alfa2017 Bu testte benim de böyle çıkmıştı sonra erkek gebelik testi aldım net çıktı ama benim 2 gün gecikmişti canım sen de ya kan ver ya da erken gebelik testi al bence
Sevdiss_17 derindrn ay daha bir saate cikacakmis ya onceden bakardim internette ama bugun bi turlu bulamadim
derindrn Deniz31 Yok ben programdan baktım öylesine 3 hafta 4 günlük gözüküyor eğer varsa adetime göre test yapsam şimdi beta cıkarmı aceba sizin çıktımıı ?:)