Hsrt_orhn Melisaalbyrak benim de yok belirti heralde böyle giderse bana da suni sancı verecek ama ben evde samcımı çekip öyle doğuma gitmek istiyorum 🤲🏻
Kelebekmisali little_mom_141 çatı müsaitti. Ancak hiç bir şekilde ne açılma ne sancım vardı. Salı gel yatışını yapalım dedi doktor öğlen sancıyı verdiler ama öncesinde doktor bir sonraki günün akşamında doğum yapabilirsin belki dedi ama doktoru çok şaşırttım 😃
Aaysegull Kelebekmisali maşallah barekallah, peki suni sancı verdikden sonra özel bişey yaptınızmı peki açılma için haraket falan
Kelebekmisali Hsrt_orhn amin Allah razı olsun darısı sizlere inşallah doktorunuz zaten eğer gününüz geçiyorsa doğumu başlatır 🙂
Kelebekmisali Aaysegull Teşekkür ederim. Allah razı olsun. Öğlen saat 12 de sancıyı verdiler saat 3 gibi 3 cm açılmam oldu iki saat sonra 5 cm derken en son saat 19:30 gibi 8 cm oldu hoopp bi baktım doğuma girdim. O saate kadar odada ara ara dolandım. Belime ağrı girdiği için sürekli masaj yaptırdım. Doğuma girmeden önce çömel kalk yaptırdılar 5/10 kez. Sonra suyumu patlattı. Ardından doğuma aldı o da çok sürmedi 🙂😇
Kelebekmisali Aaysegull strese girmeyin . Ben hep söylüyorum çok panik ve korkak bir insanım bu konularda . Doğum sırasında doktorunuzu dinleyin. Çekinmeyin bağırmak isterseniz bağırın . Doğuma eşim de girdi herşeyden sakınan ben o anda gözüme görünmedi hiç bişey. Eşim olmasaydı bu kadarını başaramazdım 🙂
hunilimom Hsrt_orhn bende 41 d3 suni ile doğurmuştum 😂 hiç bi belirgin yoktu acıklik şancı felan bi gece suyum geldi macera başlamıştı 😂
Axxxx Bende 39+4 deyim. Ne acilmam nede sancim var. İki gundur kahverengi leke geliyor. Dogummu basliyor bilemedim ama hic sancim yok
Cgdm4549 Hsrt_orhn benımde 3 gün öncesi 3750 di bugun 3 850 cıktı son zAmanlar cabuk kılo aldıgı ıcın bekletmedı alabılır belkı sızıde sancınıx gelmesse benım hıc bir belirti yoktu
Bahar33 Ben de 39+3 üm kızlar,benim oğlum da gelmiyor🤦♀️🤦♀️ Yarın son doktor randevum var 😒 artık bana da gün verilecek doğumu başlatmak için muhtemelen suni sancı alacağım ben de 😒😒
Nilton Bahar33 bende 39. Haftadayım bugün kontrol vardı nst de sancı 25 in üstüne Çıkmadı 😒 haftaya gel bi karar verelim dedi. Yalancı sancı bile hissetmiyorum ☹️