Kelebekmisali Hsrt_orhn Merhaba bende bir ay önce normal doğum yaptım. Sizin haftanızla aynıydı benimki de . Açılma sancı hiç bir belirti yoktu doğum için. Öğlen 12 gibi suni sancı verdiler akşam 20:30 da doğum yaptım. Doğum değil de o sancı beni çok zorladı 🙂
hunilimom Hsrt_orhn bende 41 d3 suni ile doğurmuştum 😂 hiç bi belirgin yoktu acıklik şancı felan bi gece suyum geldi macera başlamıştı 😂
Melisaalbyrak Bende 39+3haftalık olduk doktorum gel yarın dogumunu baslatalım dedi sizce gitmelimiyim
Mlsldy Melisaalbyrak merhaba 39+4 te cuma günü benim de doktorum suni sancıyla doğumu başlatıcak pazartesi 40. Haftada başlatalım dedi ama ben cuma istedim kilosu 2850 rahat olacağını düşünüyorum bebek de yerleşmiş dedi
Hsrt_orhn Melisaalbyrak normal doğum ve yarın için randevu vermiş çok şanslısın bence hazırlıklı gideceksin ben Bi anda olmasından korkuyorum
Hsrt_orhn Kelebekmisali Allah analı babalı büyütsün.. Yarın randevum var belki Beni de alırlar doğuma belli olmaz dediğine göre
Kelebekmisali Melisaalbyrak ben sancısız gittiğim için bilemiyorum ki genelde sancı çok sıklaşırsa hastaneye gidilmesi yönünde diyorlar ama bende hiç bir belirti yoktu 🙂
Mom_tobe 39+6 hiçbir belirti yok 🤷🏻♀️ Suniyi kabul edicem doktor teklif ederse. Gerilim stress çok zor😬
Cgdm4549 Bende aynıyım yarın yatısım olcak suni sancı ıcın hıcbır belırtı yok daha fazla beklersemde bebek asırı kilo alcak oyuzden ben kabul ettım 😊
Kelebekmisali little_mom_141 çatı müsaitti. Ancak hiç bir şekilde ne açılma ne sancım vardı. Salı gel yatışını yapalım dedi doktor öğlen sancıyı verdiler ama öncesinde doktor bir sonraki günün akşamında doğum yapabilirsin belki dedi ama doktoru çok şaşırttım 😃
Kelebekmisali Hsrt_orhn amin Allah razı olsun darısı sizlere inşallah doktorunuz zaten eğer gününüz geçiyorsa doğumu başlatır 🙂
Cgdm4549 Hsrt_orhn benımde 3 gün öncesi 3750 di bugun 3 850 cıktı son zAmanlar cabuk kılo aldıgı ıcın bekletmedı alabılır belkı sızıde sancınıx gelmesse benım hıc bir belirti yoktu
Hsrt_orhn Melisaalbyrak benim de yok belirti heralde böyle giderse bana da suni sancı verecek ama ben evde samcımı çekip öyle doğuma gitmek istiyorum 🤲🏻