Ahsenn031013 Kızlar merhaba eşimle tartışmalara başladık. eşim Oğuz kaan diyor ben hayır diyorum ama bir isimde bulamıyorum bana yardımcı olurmusunz? 🥺 sizler ne koyacaksınız 😇
Ahsenn031013 KubrAbdullahh güzel ama çok arkadaşım vardı öyle 🤦♀️ Hem lisede hem üniverstede hepside concon tiplerdi🤪
KubrAbdullahh Ahsenn031013 canım kötü bi isim degil düşünme öyle her ailenin yetiştirmesi farklı eşin çok istyosa koy bence bizim oglumuz olsaydı eşim yiğit istyodu bende alide çok hevesim vardı yiğit ali koycaktık ama ikranur umuz olucak 😀
Ecrinbzkrt Hiç karişmadım eşime iki isim söledı sen seç dedım ve Alparslanı seçti eşim koyucak oğlumuzun ismini 🥰
MelikeKrkllkc Ecrinbzkrt benimde ikinci bebişim bizde de eşim bu ismi seçti sağlıkla dünyaya gelsinler sağlıkla büyüsünler inşallah ☺️
MomE Ecrinbzkrt benimde oğlumun ismi Alparslan olucak 😍 daha biz evlenmeden eşim buisme karar vermişti 🤗
Ecrinbzkrt Ahsenn031013 şöle söyluyeyım ben hep kız ismi düşünmüştüm erkek oldugnu öğrenınce eşime bıraktım hiç aklımdan erkek olursada şunu koyarız demedim eşim zaten erkek oldugunu duyunca şu olsun mu dedı sen karar ver dedim bende
Esqiii Benimde oğlum olacak 🥰 biz Kaya ismini koyacağız benim aklımdan Pars , Ata , Ege , Yiğit gibi isimler de geçmişti
Ahsenn031013 diloscn asil o kadar çok hoşuma gidiyor ki ya da asel belki asel han 👶 ama eşimde bunları istemiyır taktı oğuz kaan a sanırım en son murtaza olup çıkcak😂😂
Songsong Ahsenn031013 aaaa benim eşim de oğuz kaan diyor ya da oguzhan 😀neden istemıyorsun senin aklındakı nedir
Songsong Ahsenn031013 😂😂😂😂saka gibi aynısı yaa bi oguz kağan diye seslenıyo sonra oğuzhan diye seslenıyor.bizim soyadımız da kurt boyle turk ismi olsun istiyor🤣con con olsun biz veririrz merhameti terbiyeyi