Meriwa Selimem doğumu bekleme bile bence ben hast tanıştığım insanlar gidiyordu şekerin falan vardır belki bi baktır canm ihmal etme
Selimem Meriwa Allah razı olsun canım baktırdım çok şükür şekerim çıkmadı ama irsi herhalde ailem de kilolu
Tnskmn Selimem 25+4 ve 7 kilo almışım tlc programıyla iletişime geçelim bence kızlar bizden iyi program olur 😊🤣🤣
Merve_fatih Selimem abartmadan herşey yiyorum ne yalan söyleyeyim, çikolata da yiyorum hamur işi de. Ama dediğim gibi abartmadan
Rananur 19 haftalık hamileyim 7 kilo vermisim hiç kilo almadım ama kilolu hamile kaldığım için sorun olmuyor 😊
Aysdils 21hafta 7 kilo aldım. Fakat bu karşılaştırmalar için kaç kilo hamile kalındığı boy ve yaş çok önemli. Kendinizi başkasının aldığı kiloyla kıyaslayıp mutsuz olmayın. Önemli olan sizin bebeğinizin sağlığı ve doktorunuzun önerileri.
Justadreamer Aysdils bende 21+3 7 kilo aldim. 53 ile hamile kaldım. 1.67 yim. Normalden farklı hic bir sey yemediğim halde nasıl bu kadar aldım anlayamıyorum, üzülüyorum bazen. Hamilelik öncesi hiç dikkat etmediğim halde gram kilo almazdım 🙈
ilkbahar Selimem ben Gece yatçakken de aklıma dolaptaki bisküvi bilmem ne geliyo gidip yiyorum hemen 🙄 eskiden eşim eve abur cubur almama pek izin vermiyordu ama şimdi aşeririm diye bişey demiyo 😬 bende markete gittiğimde dayanamıyorum bisürü alıyorum 🤷♀️ amin Allah yardımcımız olsun
Selimem Meriwa Zaten bana evlenirsen sen bir çocuk doğur ayı gibi olursun diyorlardı bünyen çok almaya elverişli diyorlardı Kız arkadaşlarım
Meriwa Selimem kız bana da dediler😄 komik yanını söyliyim kayınvalidem ilk beni görünce bunun bacakları kalın iyi düşün demiş 🤣 evlendiğim de 50 kiloydum bu arada ama bacaklarım kalınmış işde kaynana sözleri malum 🤦♀️ Şimdi 1 kilo aldım 61 kiloyum kaynanam derki karnın cok şişmiş 😁 takılma yani millete alır dediler diye alıp başınıda gitme 😂
Merve_fatih Selimem aynen 😅 canımın istediği hiç bir şeyi yememezlik yapmıyorum ama dizginliyorum kendimi,cuma günü de kontrolümüz vardı doktor alkışladı resmen 🤣🤣🤣