Hazalgolbasi Zeyk ayy bana postlarimda yaziyordun canım hatirladim senii gözün aydınn saglikla buyut bebegini 🥰
Gnalbayrak Zeyk Allah anali babali saglikla hayirla buyutmeyi nasip etsin kuzum cok gecmis olsun dua et biran once bizde bebislerimize kavusalim artik o duyguyu tadalim😙💙
Lotus Zeyk bir çok postta sizi görüyor ve son durumunuzu merak ediyordum. Zorluda olsa evladınıza sağlıkla kavuşmanıza çok sevindim. Sağlıkla büyüsün inşallah 😇
AATozarr Zeyk Oy MAŞALLAH canım gözün Aydın RABBİM analı babalı büyütsün ,sen kavuştun cennet kokuluna hadi darısı bize artık 🥰🙏🙏🙏
Ikiaslanparcasi Zeyk ameliyatdan çıkınca hemen uyuşukluk gitti mi kac saat sonra yeme içme serbest di
Zeyk Ikiaslanparcasi uyuşukluk spinalin yani 6 saat gözlerinde kaldim. Sonra odama geçtim odamda da gazın çıkana kadar bekledim Ardından sadece su ve biraz çorba icebildim
Sezen95 Zeyk Yaa hayırlı olsun doğumun canım çok mutlu oldum bebeğinle bundan sonra ki hayatında mutluluklar diliyorum 🌸 sağlık mutluluk huzur sizinle olsun bu süreçte 🙏 Ahh darısı benim başıma ! 🙈
Gamzedngdn Zeyk ne güzel rabbim size oğluşunla sağlıklı uzun ömürler bize de sağlıklı doğumlar nasip etsin ☺️
Ozlm_k Zeyk Allah analı babalı ve sağlıkla büyütmek nasip etsin😊🧿🙏🏻 Ben de murat bey e gidiyordum ümitte. Ama biraz ilgisiz gibi geldi. Bilemedim. Ayrıca Şehir hastanesini önerdiler. Kararsız kaldım 36 haftadayız
Zeyk Ozlm_k şehir Hastanesi'ne hiç gitmedim canim. Ama ben Yunusemre de çok rahat ettim. Sancı odaları tek kisilikti. Servis odaları 2 kişilik ama benim yanım boştu. Hafta sonuna doğumun denk gelmesi daha iyi oldu karışan görüşen yoktu. Çok ilgiliydi herkes.
Zeyk Kizlar hepinizi ayrı ayrı biliyorum hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum sancılarım ve bebeğimi emzirmeye çalışmaktan yazamadım Allah hepinizden razı olsun hepinize sağlıklı doğumlar versin. Bebeginjze sağlıkla kavuşun inşallah ❣️❣️❤️
Harika90 Hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin darısıda bekleyen bütün arkadaşlarıma ve banada nasip etsin inşallah 😊😊🙏