Firdevs56 Zeyk canım gecmis olsun ve allah anali babali büyütsün benimde 1cm aciklikla gitmisdim tam 28 saat sanci cekdim acilmanin olmasi icin sezeryan die yalvardım ama almadilar asla 28 saatin donunda kızım dunyaya geldi suni sanci vermek isdediler onuda ben reddeettim😊😊
Havin8 Zeyk 4gün sonra bende sezaryen olcam belden mi uyuşurdu sizi. gözünüz açıkmıydı yoksa uyuyormuydunuz iğne vururken acıyor mu kaç saat sonra kendinize geldiğiniz ve çok ağrınız oldu mu ?
Zeyk Havin8evet canım belimdendi ve bebeğimi gördün çok güzel bir duyguydu sezaryen sonrası 6 saat gozetimde kaldım. Bacaklarım balon gibiydi hissetmedim.Suan 2.gunum dün çok yürüyüş yaptığım için bugün biraz daha dik durabiliyorum.
SekerMerve Zeyk maşallah canım Allah nazarlardan korusun. Analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah
CananAkdag Zeyk Yaaa zeynep allahım uzun ömürler versin güzel oğluna çok sevindim bebeğine kavuşmana bebeğinin kokusu sana bütün acışarını unuttırsun inşallah canım benim bian önce iğleşmen dileğiyle 💕💕💕💕
Melisa9611 Zeyk canım bende Bilecikliyim Talat beye gidiyordun neden onu tercih etmedin acaba bende ona gidiyorum da
Zeyk Melisa9611 kuzum Talat bey iyi bir hekim ama alakası sana nasıl bilemiyorum bana son zamanlarda ilgisiz geldiği için gitmeme kararı aldım çünkü kafama göre randevu alıp gidip geldim şu gün gel falan diye cagirmiyordu. İlaç yazılacak mesela ben söylüyordum. Gitmedim son zamanlarda
Anrebasum Zeyk Canim Benim Rabbim acilarini bir an önce dindirsin insallah , cok mutlu oldum bebisini kucagina almana🙏 darisi basimiza insallah hayirli zamanda. Allah kolaylik versin, sana sendromlardan uzak kal insallah🤗❤
Snd_dzgn23 Zeyk o kadar bekledim ki doğum hikayeni yazmanı zeynepcim yatışım yapıldı sancım var dediğin gündem beri aklım sendeydi 😊😘 rabbim sana ve oğluna uzun ve sağlıklı ömürler versin acısını görme inşallah hiç benim de son 8 günüm 39 haftalık oldum bir an önce gelsin diye dua ediyorum bu😊😊👼🏽 8 mart dünya kadınlar gününün en özel hediyesini almışsın tatlım sen maşallah 🧿🌸🌸
Eymeninannesiii Zeyk çoğu postta görüyordum seni hayırlısı olsun Allahım analı babalı büyütsün çok sevindim ❤️
nektarin_moms Zeyk Allah analı babalı büyütsün☺️ Sana kadınlar günü hediyesi olmuş yavrun🐣 Mart anneleri olarak darısı da bizlere. Şu sıralar kilo konusuna takılmış durumdayım. Ultrasonla kilosu farklılık gösterdi mi?