Ozlemdmn Kalp-1996 tamam bize de haber ver tatlım kötü birşey yoktur inşallah sen içini ferah tut canım
Kalp-1996 Humi korkuyorum tuvalete gitmeye korkuyorum şuan uzandım kaldım sallanmıyorum doktor panik yapma yarın haberleşelim dedi
Kalp-1996 meliccccc tüm ilaçları kullanıyorum gece jelim var cirinona diye onu yapıcam progestron Muş o zaten yarın haberleşelim diyo ben çok korkuyorum ilk ultrasonla Çarşamba günü bakıcaktı doktorum
1ben Benim de tüp bebek, 1 aylıkken cok az miktarda kahverengi akıntı geldi, ertesi gun kontrole gittim yerleşme kanamasiymis
Kalp-1996 1ben evet azaldı şimdi zaten yok gibi ama sabaha kadar kontrol edicem sabah kontrole gidicem doktoruma teşekkür ederim Bilgi. Verdiğin için 🙏🏻
Kalp-1996 ElanrBlkc haklısın güzel dileklerin için teşekkür ederim yarın kontrole gidicem bugün sabah kadar dikkat edicem 🙏🏻♥️
melikehira Kalp-1996 canim ilk kızımda benim 5 yada 6 dayke olmuştu yerleşme kanaması ama tabiki sen ihmal etme git doktoruna soyle insallah saglicakla kucagina alirsin yavrunu.
Kalp-1996 melikehira inş canım saol güzel dileklerin için yarın sabah gel dedi doktor bakalım hayırlı haberler inş ♥️🙏🏻
pyymamm Kalp-1996 coğu hamilelikte kanama olabiliyo ama doktorunuzla görüşün progestana baslatıcaktır belki iğnede verebilir
Kalp-1996 Ozlemdmn inşallah yarın sabah doktora gidicem bakalım teşekkür ederim güzel dileklerin için ♥️
BusraDevlet83 Kalp-1996 Tüp bebek yöntemiyle hamileyim. Bende yerleşme kanaması oldu ilk haftalarda. Endişelenmeyin. Ayaklarınızı biraz yüksekte tutun . Zaten doktorunuza bilgi vermişsiniz. Yarin sabah kontrolünüz olacak. Buradan bizimle paylaşırsınız. Geçmiş olsun.
Kalp-1996 BusraDevlet83 günaydın kızlar doktora gittim vajinadan baktı kese görüldü şimdilik sadece içte kanan ay oku dedi bu normal yerleşmek kanaması dedi 1 2 gün daha sürer sonra kesilir dedi Pazartesi tekrar gidicez inş kesenin içinde bebeği görürüz bugün sadece kese resmî verdi bize herşey normal dedi birde benim içim rahat etsin diye kalçadan iğne vurdu her ihtimale karşı
hemsireanaa Kalp-1996 çok sevindim canım inşallah bebişini de görürsün ☺️Bende tüp bebekle hamileyim 12.haftaya kadar benimde ara ara kanamalarım oldu çok şükür şuan 25 haftalık olduk☺️Rabbim sağ sağlim kucağına almayıda nasip etsin
Kalp-1996 hemsireanaa saol canım inş Pazartesi görürüz kesede bebeğinde bugün sadece kese gördük çok tatmin etmedi beni hala şüphedeyim allah sabada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 👍🏼♥️
Kalp-1996 Ozlemdmn gittim canım kese gördük çok küçük ama bebek göremedik Onur’da Pazartesi görücekmişiz inşallah şimdi dinlen dedi doktorum yerleşme kanamasıymış
Ozlemdmn Kalp-1996 Cok sukur Cok sevindim Canim bazi kadinlarda oluyor mus yerlesme kanamasi neyse Bebek ve sen iyisiniz ya gerisi önemli degil Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah 🙏