Kalp-1996 21 Şubat transfer oldum 4 Mart kanda gebelik 1030 çıktı 7 Mart kan gebelik 3194 idrardada iki çizgi net fakat bugün şimdi hafif kan damla damla geldi normal mi sizce ne oluyor aynı durumu yaşan varmı
meliccccc Kalp-1996 doktorunu ara canm bekli yerlesme kanamasidir korkma sakin ama her ihtimale karsi doktorunu ara igne progestron falan kullaniyomusun
Humi Kalp-1996 yerlesme kanamasidir panik ypama sakin dktoruna soyle progestan falan verirler hayirli olsun
Mmucizem Kalp-1996 benim de tüp bebek yerleşme kanaması değildir tüp bebekte kanama görülüyor ama ihmal etme Allah korusun dusuk tehlikesi olabilir yarın doktoruna mutlaka git
Kalp-1996 meliccccc hepsini kullanıyorum kızlar asistana haber verdik doktorun dinlen takip et bugün yarın haberleşelim dedi
meliccccc Kalp-1996 gorulur tabi canim. Ignelerinide kullaniyosan hic biseycik olmaz icini ferah tut allaha emanet et kotuyu getirme aklina. Takip et kanamayi artarsa falan allah korusun acile git hemen
Humi Kalp-1996 bendede olmustu herkes buraya yaziyor genelde oluyor kanama doktorunuzla mutlaka konusun ama
Kalp-1996 meliccccc tüm ilaçları kullanıyorum gece jelim var cirinona diye onu yapıcam progestron Muş o zaten yarın haberleşelim diyo ben çok korkuyorum ilk ultrasonla Çarşamba günü bakıcaktı doktorum
Kalp-1996 Humi korkuyorum tuvalete gitmeye korkuyorum şuan uzandım kaldım sallanmıyorum doktor panik yapma yarın haberleşelim dedi
Aydanaydn Kalp-1996 tüp bebekte kanama görülüyor canım bendede oldu 6. Hafta başladı 13. Haftaya kadar sürdü ara ara oldu telaş yapma ilaçlarını düzenli al hiç bir iş yapma sürekli yat dinlen Allah ın izniyle hiç birşey olmaz inşallah .
Kalp-1996 Aydanaydn inş teşekkür ederim değerlerim baya yüksek çıktı çok korkuyorum doktor yok harabe yok şuna gitsem ultrasonla bakmıyor bizim burda anca Okmeydanı araştırmaya gitmem lazım