Misssimsek Muciiizeemm meliccccc bizde 20 haftalık olduk cok şükür. Inşallah inşallah inşallah sizlerde görürsünüz bugünleri 💕💕💕 bütün dualarım sizinle ve tüm.bebek isteyenlerle. Hiç stres yapmayin stres en büyük düşman bu süreçte. Herşey cok güzel olacak. 💕🙏
Muciiizeemm meliccccc Ayy canımmmmm çok heycanlı ya kaliteleri nasılmış🤲🏻🙏🏻 Biliyomusun tutsada tutmasada o bebişler yarın karnında 😃🤗🤗
meliccccc Bugun doktoru aradim benim bebisler nasil diye sordum yaa😂😂hoca masallahlari var seni bekliyolar dedi🥰😂😂
meliccccc Muciiizeemm kaliteri 1.derece dedi canm doktor iyiymis yani🥰 yaa insallah esime diyorum yarin bebisli gelicez eve allah nasip ederse oda nasil yani diyoo😂😂garibim kadinlar gibi vakıf degil tabi konuya😂😂 sen naptin igneni guzel yaptinmi bugun
Frkn5346 Muciiizeemm ya siz çok tatlısınız 😘rabbim gönlündeki olanın en iyisini en güzelini nasip etsin sizlere sağlıklı şihatli inş canlarım benim bol bol versin rabbim onun hazinesinde cooook kurban olduğum 🤲🤲😘😘
Muciiizeemm meliccccc bugün gel bakim buraya dedim sapladım 😂😂 evet bugün daha iyiydim yani🙏🏻 Yarın kontrolüm var ona bile heycanlanıyorum ama çok fena akıntım var canım
BusraGS Mmucizem maşallah Allahım sana hayırlı doğumlar bize de o günlere gelmek nasip etsin inşallah 😊
meliccccc Muciiizeemm hıhh cok guzel😂 alisiyosun git gide canm. Akinti normal canim yumurtalarin buyuyo daha kasik agrin bile olucak bunlar hep yumurtann buyumesinden
Muciiizeemm meliccccc kasık ağrımda yok sayılmaz sağa vuruyorum sol ağrıyo sola vurunca sağ ağrıyo 😃 Yarın bizi haberdar et .. ya hatta sen ben dilek whatsap grubu kursak😂😂
meliccccc Muciiizeemm aileleler biliyomu canim peki bizde kimse bilmiyo esim ve ben ustesinden geliyoruz
Muciiizeemm meliccccc hayır sadece eşim ve ben baska bilen yok dedik ikimizin sırrı bu bizlede mezara gömülsün😕
meliccccc Muciiizeemm bizde o sekil henuz hazir degiliz ailelerle paylasmaya simdi biton baski olucak falan filan ben gelemem oyle seylere😂
Kader56 Muciiizeemm en iyisini yaptınız bilenler yüze vurur arkadan konuşur kendiliğinden kalmadi tüp yaptı falan diye birde canm gidip gelmesi maaliyeti falan kaynanalar fark etmiyor mu hastaneye gitmenden