Dilaara Bende Gata'ya gidiyorum doğumu da orada yapacağım kısmetse . Ama bi doktor tutturamadım açıkcası hep asistanlar oluyo . Ulaş bey ve Dilek hanımı övdüler ama onlara da randevu zor bulunuyor.
Meteannesi Deletedmom217 hımm ben bişey yazmayınca almamıştım bazılarında gebe hariç dio ona alınmıyo biliyorum aklımda bulunsun teşekkür ederim
Dilaara Deletedmom217 tek kişilik odalarında banyo wc falan var mıydı . Yani dusa girme imkanınız oldu mu ? Sancı odası falan nasıldı ? Gebe okulunu da gittim ama bunları sormaya fırsatm olmadı . Aydınlatırsanız sevinirm :)
Deletedmom217 Dilaara Odalarda tuvalet yok. Ortak kullanım olarak koridorda var. Gebe okulu koridorundaki gibi. İçinde duşakabin de var ama ben kullanmadım. Sancı odası yani travay 5 kişilik. Bir asistan doktor var hemşireler var o günkü doktor kimse o geliyor. Ben ortalığı birbirine katmama rağmen bağıran çağıran olmadı aksine sakinleştirmeye çalıştılar hep. Çok memnun kaldım ben.
Dilaara Deletedmom217 bagıran gebelere karşılık vermemeleri çok iyi gercekten . Etlik Zübeyde de kötü muamele yapılıyo diye orayı bırakıp Gataya gectim . İnşAllah hepimizin doğumu çok güzel geçer . Tek kişilik odaya gebe okulundan verdikleri belgeyle mi gectiniz peki ? Belgesi olana öncelik tanıyoruz demişlerdi de
Deletedmom217 Dilaara amin inşallah hayırlı doğumlarınız olsun🙏🏻 Yer vardı sertifikaya gerek kalmadı. Yer olunca veriyorlar direkt. Yine de gebe okulundan geldiğinizi söyleyin. Gebe okulunda Aysun Hemşire var o geliyorsa selam söyleyin lütfen Özge den 🥰
Sev06 Cboas nöbetçi olduğunda falan denk gelirse giriyordur çünkü ben yıllardır hastasıyım şuan da gebeyim bana girmiyorum dedi
Dilaara Deletedmom217 gebe okulum bitti maalesf ama Aysun hemsire de giriyodu evet çok tatlı hepsii :)
Buusercik Deletedmom217 benim babamda jandarma personeli ben de tek kişilik oda istiyorum ayarlayabiliyomuyuz acaba
06-06060a kızlar ya o hastanede mustafa ulubay var o nasıl sizce bide gebe okuluna kaçıncı haftadan sonra gitmek lazım
Merveeekizceli Kızlar gatada gebe okuluna kaçıncı haftada başlanıyor bende gataya gidiyorum ama hep poliklinik 1 den alıyorum oranın doktorları iyi oluyor sadece bir doktor bulamadım çünkü çok yoğun ama ben memnun kaldım dilek hanım ve hilal hanıma gittim
Dilaara Merveeekizceli gebe okulunun belli bi haftası yok . Her carsamba var 4 kere gidiyosunuz zaten . Direk gidip baslıyosunuz önceden kayıt falan alınmıyor. 10.30 gibi baslıyor ama 10 çeyrek gibi baslattıkları da oluyor gelen çok olursa.