Esila4549 Elifdmrylmz saglıkla buyütun insallah acaba bebegınız kac kılo dogdu sutunüz hemen geldi mi
Elifdmrylmz Esila4549 Allah razi olsun canım. Bebegim son iki hafta cok kilo aldi ve 3760 gr 47 cm dogdu. Zaten son muaynede doktor kilosu 39 ile uyumlu demisti. Sütüm cok az gelmeye basladi bugun 4 günlük olucaz biraz daha artti ama henüz yeterli değil.
babynihan Sağlıklı uzun ömrünüz olsun, bebeğin de sizin de🌸 sezeryan sonrası çok ağrı oldu mu, geçti mi? Ayaklandınız mı?
Elifdmrylmz babynihan aminn Allah razi olsun 😊💕 herkesin aci eşiği farkli ve benimki biraz düşük sanirim o yuzden cok agrim oldu evet ama agri kesiciler vs biraz daha rahatlatti. Dogumla beraber 1 bucuk gun hastanede yattim ciktim. Hep ayaktaydim zaten simdi sadece sirt ustu yattigim icin kalkarken destek almak zorunda kaliyorum cunku henuz organlar bile yerlesmedi. 10 gun sonraya kontrolum var bakalim surec nasil ilerleyecek 😊
Elifdmrylmz Damla3773 genel anestezi oldum canım doktorum belden bas agrisi yapıyor diye genel yapıyoruz dedi. Cikar cikmaz karnim ağrıyor diye ortalığı inletmisim ama herkesin aci esigi farkli. Bugun 4 günlük oliyoruz sütüm var ama cok az bende arttirici seyler yemeye çalışıyorum emzirmeye çalışıyorum bazende ufak ufak sağıyorum
Elifdmrylmz Hacerbas canim normal akintidan biraz fazlaydi ve sari beyaz sumuksuydu bide ilkinde bir iki damlacik kahve kirmizi gibi leke vardi yani kendini belli ediyor. Diger akintilardan farkli
Elifdmrylmz dlkgl canim ben cati muayenesini suyum gelmeyene kadar olmadim. Ama bir kac kez haftam kucukken alttan muayene olduktan sonra hafif lekem olmustu doktor normal demişti. Bu nişan denen sey daha sümüksû oluyor googleden bak kafanda soru isareti kalmasin ve korkma hastanen yakinsa ve doktoruna guveniyorsan Allah yardim ediyor 💕
Elifdmrylmz Dudubicerr soyle soyleyeyim canim dogumun basladiginin bir gostergesi. Rahim dogum olacagi zaman yumusamaya basliyor ve nişan dedigimiz sumuksu bazen kanli bazen sari yada beyaz bazende kahverengi gelen akinti akiyor ona da nişan diyolar
Bhralsnck Elifdmrylmz gözünüz aydın öncelikle rabbim adıyla büyütsün inşallah ❤️ Hangi hastanede nerede kimdi doktordunuz acaba?
Elifdmrylmz Bhralsnck cok tesekkur ederim Allah razi olsun canim🙏🏻💕 ağrı güven tıp hastanesi seyithan güler adinda bir doktor. Normalde bu tarz seylerde direk söylemem ama hakkimi helal etmiyorum ben yaşadım kimse yaşamasın.
Elifdmrylmz Nurhayatacar Allah razi olsun canım evet ozeldeydi. Ya benim doktorumun çalıştığı hastane 2 3 ay once batti bu doktorda tip merkezine geçti ve saglik bakanligindan ameliyat ve dogum vs icin izin alarak hastaneye cevirmeye balsadilar orayi. Biz sorduk dogumuma kadar hersey hal olur mu diye evet dedi ona gore devam ettik iste. Benim dogumumdan bir hafta kadar once ameliyatlara vs başladık dedi bizde sevindik tamam dedik megerse sadece ctesi günleri part çalışıyormuş ve biz bunu bilmiyorduk. Yani doktor bir gun oncesinde de doğumumu bile bile beni eve gönderdi kendini kurtarmak icin. Normalde söylemem ama gercekten caresizlik zor kendim icin degil bebegim icin. Ağrı'da yasadim bu olayi. Güven tip merkezi doktor da seyithan güler. Hakkimi asla helal etmiyorum.
Nurhayatacar Elifdmrylmz çok geçmiş olsun cnm verilmiş sadakaniz varmis ki başka bir hastanede doğumunuz gerçekleşmiş bu saatten sonra bebeğinizi sağlık li bir şekilde büyütmek nasip olsun
Elifdmrylmz Hacerbas Rabbim sag salim eline almayi nasip etsin canim. Benim nisanim gelince netten bakmistim bazılarının nişandan sonra suyu geliyor bazilarinin haftalar sonra olabiliyor. Normal doğum dusunuyorsan hayirlisiyla zamanını bekleyeceksin canim Rabbim tek avazda kurtarsin