Merhabalar güzel annişler ve anniş adaylari azicik uzun gelebilir affiniza sığınıyorum ama benimde anim kalsin istedim🌺
Öncelikle cok zor bir hamilelik geçirdim surekli düşük tehlikem vardi ve kötü tarafi kan uyusmazligimizin olmasiydi. Çünkü kanamadan sonra bebegim riske girebilirdi igne yaptırmam gerekiyordu. Neyse zaten cok cok zorlu bir surecti birde kilom fazla olunca daha zorlu oldu. 35 haftadan sonra neredeyse oturup kalkarken ağlıyordum cati vs ağrısından. Gelelim dogumuma😬 37+1 olduğum gun her zaman gittiğim doktoruma randevum vardı ve bir gece öncesinden burdan duyduklarimla nişanımın geldiğini anladim ama sakin karsiladim cunku yarin zaten gidecektim. Sabah oldu heyecanla gittim muayene oldum ve doktoruma durumu anlattım. Doktorum bakti yok daha dogumuna var dedi ve başından savdi beni. Neyse nstye girdim nst cihazi bozuk cikti 2 saat sirt üstü cekilmesini bekledim. Doktoruma gösterdim hocam ben normal istiyordum ama artik sezeryan istiyorum cunku dayanacak gucum yok nişanim geldi dogum baslamadan beni dogurt dedim. Oda cati muayenesi bile yapmadan yok sende idrar yolu enfeksiyonu cok varmis o nisan degildir haftaya carsamba kontrole gel vs dedi eve yolladi ama ben herseyin farkindayim sanci da çıkmıştı zaten. Ev geldik resmen agridan ağlıyorum annemle esime bakin ben dogurucam dedim inanmadilar antibiyotiklerden dolayı akintin oyle doktor dogumun degil dediler bana. Hatta dalga geçtiler sakın nisanim geldi deyip kendini doguma hazırlama dediler. Neyse o gece uyuduk ben saatte bir lavaboya gittim ve nişanım hep gelmeye devam etti ama bana inanmiyolar ya soylemedim anneme esime. Sabah 7 oldu esim öğretmen okula gidecek uyandi lavaboya gitti bende yatakta uzaniyorum ama nasil sıkışmışım bekliyorum ciksinda tuvalete gideyim diye. Birden birsey pıt dedi akti altımdan dedim ki ahanda nisanim tam geldi dememe kalmadan sular akmaya başladı can havliyle banyoya koştum pijamami indirdim bir damla kan vardi ve suyum şarıl şaril akiyordu. Esime seslendim sifonu acik birakmis duymuyor beni. Derken lavabodan çıktı beni görünce şok oldu korktu. Hemen annemi çağır suyum geldi dedim annem kostu geldi ben suyun kesilmesini bekledim. Esime hemen doktoru ara hastaneye gitsin geliyoruz dedim. Biz esimden dolayi ilcede oturuyoruz kontrollerim icin 1 saatlik yola.mwrkeze gidiyorduk. Neyse aradi doktor bana gelmeyin devlete gidin demis direk kapamis. Nasıl ya ne diyor bu dedim suyum kesilince giyindim aradim acmadi önce. Sonra acti hocam sen ne diyorsun dedim baktim bana dediki abla sen sezeryan istiyorsun ama benim anestezicim yok ctesi çalışıyor sadece devlete git dedi. Bende sıfır sancı var ve suyum geldi ve suni takmak istemedim burda linc yiyebilirim 😁 ama istemedim. Neyse yari yolda kaldik mi uslubumu bozmadan verdim veristirdim kapadım. Bir akrabamizi aradi annem ve bize bska bir ilçede ozel bir hastanede calisanabi gozlu bir doktor var oradaysa hemen gidn dedi ve baska şansımız yoktu tamam dedik. Bir saat icinde toparlandık taksi çağırdık çıktık. 40 45 dk sonra hastaney vardik ve ebe hemen cati.muayenesi yaptı nstye bagladi. Ve senin kemiğin basık 1cm aciklik var ama ilerlemez asla normal yapamazsın sezeryan olacaksın bide sancin gelmeye baslamis dedi. Tamam dedik bide doktor muayene etmek istedi oda bakti alttan aynisini dedi ve bebeg bakti ultrasondan durumu iyi hazırlık yapmaya baslayalim ameliyathane dolu bir saate seni alicaz dedi. Bana heyecan korku vs ne karin ağrısı varsa hepsi girdi bide sancim basladi hafiften. Surekli suyum geliyor idrara sıkisiyorum cok fenaydi neyse serumlar iğneler vs dediler gel gidiyoruz. Allah'ım kalbim cikacak hem korkudan hemde kızıma kavuscam heyecandan. Ameliyathaney girdik bende bir titreme var resmen sedye düşecek. Doktorum ve ordaki herkes cok iyiydi cok rahatlatmaya çalıştılar ama nafile derken seni uyutuyoruz dediler v herkesin narkoza tepkisi farkli olur derler ama benim sol.kolumdan basima dogru agirlik geldi ve boguld sanip kafami salladigimi hatirliyorum. 1 saate yakin icerde kalmisim. Cikinca sedyede uyuduğumu zannedip kendi kendime içimden dedjm ki elif.kizim sen sedyede uyuyami kaldin Allah seni kahretmesin daha yeni başlıyor hersey. Sonra bir.döndüm annem ve esim konuşuyorlar ben sadece bagiriyormusum karnim ağrıyor diye. Cok cok uzun oldu hakkinizi helal edin ve 05. 03. 2020 mucizem doğdu. 3 gun oldu ayri bedende nefes aliyoruz ve bu güzel duyguyu Rabbim isteyen herkese nasip etsin cok sukur bugumuze 🙏🏻 sorunuz olursa zevkle cevaplarim 💕🌼