Htce19 Haftadayım hala belirsiz deniliyor kıza benziyor ama belirsiz deniliyor aynı durumu yaşayan oldu mu ?
ycllksa Htce19 20 haftadan sonra detaylıya girince görürsün canım acele etme , bir arkadaşıma da kız dediler aldı aldı pembeleri , oğlu olacakmış.
RecepAliMom Htce19 benimde o haftalarda koz dendi bi heycnla pembiş pembiş kıyafetler aldm ve 20. Haftdan snra sonuc erkek 🤭🤣 bekle braz daha canım takılma fazla 🙋🏻♀️🤰🏻🥰
Deletedmom291 Bende öyle canım bacak arasında bişey yok kız gibi dendi 19+3üz hala netlik kazanmadık maalesef ki ayrıntılıya artık bakalım 🙏😊
Htce19 Kıza benziyor dedi ama net değil dedi pembeler alma şimdiden bekle dedi bende çook merak ediyorum kesinleşsin artık istiyorum 🤗
Deletedmom291 Htce19 ya normal ama bacak arasında bişey gözükmüyo kız gibi diyolar hep net bişey demiyorlar
Csnsu Htce19 erken bn bıraz zorladım doktorumu ilk ya heycandan😊 bnde erkek hıssedıyorum ama cevremdekiler kız diye tutturdu bakalım sağlıkla gelsinde bi düşüğüm var yatarak gecırıyorum
Htce19 Csnsu yaa inşallah sağlıkla gelir 🙏 insanın hissettiği olur mu acaba benim hissim tutmayacak gibi 🙄☺️
Hiradeniz-74 Haftamız da kesinlikle kız dedi doktorum.21.haftada ayrıntılı ultrasonda erkek olduğunu gördük 😊 25.haftamdayim ve kesin erkek.....
Htce19 Hiradeniz-74 ya bana da öyle denildi neye göre öyle diyorlar ki acaba bende 20. Haftamı bekleyeyim en iyisi 🤗
Csnsu Htce19 herkez anne hısseder anne bılır falan diyo bn hıssetmıyom diyodum herkz kız derken içimden erkek erkek diye geçiyodu 😂
Hiradeniz-74 Htce19 sanırım o haftalarda kız bebeklerinde cinsel organında şişlik oluyomus oyuzden ayırt edilemiyo olabilirmis😁 ve kesinlikle değişmez kız demişti dr.9 yaşında bir kızım var zaten.bizede değişiklik oldu.sağlıkla gelsin hepside
Htce19 RecepAliMom bende erkek hissediyorum nedense Kiz olmasını da çook istiyorum tabi heves de ettim Kiz kıyafetlere 🤗 beklicem artık 🤲🏻🤗
Gamzex 15 haftalıkken kız dendi 19. haftada bi gittim erkek 😂 Hatta inanmayıp o gün iki doktorda daha teyit ettirmiştim şuan 21 aylık 😂