Nrsna Akts bizimde 5+2 kalp atışı İçin haftaya gideceğiz. Korkmuştum bende bugün duymayınca normalmiş demekki. Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşllah
ZorYollardanAsipGelenim Tugceecikk benımde cuma gunu kontrol doktorum bana tekrar gebelık testi yaptır demedi nedense
Tugceecikk ZorYollardanAsipGelenim genelde doktorlar istemiyor cnm ben artış olmuş mu diye ısrarla kan verdim sonuç çıkınca artık gerek yok dedi yani bakalım cumartesi gözükücek mi
Merverkan 5+4 bizimde inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bizde haftaya pazartesi gidicez doktora
ZorYollardanAsipGelenim Tugceecikk tam 5 haftalık olcaz kızımda 5+5 te oncekı kalbı duran bebegımdede 5+3te bebegin ekranda kalp atısı hareketlerını görmüştük bunda nasıl olcak bakalm
Tugceecikk ZorYollardanAsipGelenim inş canım görürsün sağlıcakla allah tekrar yaşatmasın 🤲🏻😞cuma günü yaz bize
Ayseozerckr Yenianne123 ballilokum aynı zamandayız 🥰 rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize 🙏🏻
Papatyakalplikadin ZorYollardanAsipGelenim kızlar zaman çok çabuk geçiyor 😊 daha dün böyle postları okuyordum yeniydim şimdi 29. Haftayı dolduruyoruz 😊 bebek alışverişi vs zamanın nasıl geçtiğini anlamamışım 😍 İnşallah herkes bebeğini sağ Salim kucağına alır 🙏
Busraky Papatyakalplikadin bizde 7+3 şuan bende yorumları okuyorum öyle Allahın yardım etsin doğum korkutuyo 🤢